Nu este doar o percepție , este purul adevăr.

Spitalul, loc al tămăduirii, a ajuns loc al pierzaniei.

Spitalele parcă sunt lagăre și mai mult ca sigur, sursa de rotunjit veniturile.

Vizionati VIDEO pe likul de mai jos ….

România e o țară-experiment rămasă fără Medicină. Spitalul, loc al tămăduirii, a ajuns loc al pierzaniei. Înainte oamenii se temeau de infecțiile intraspitalicești. Acum se tem să meargă la spital din cauza loteriei „testelor” PCR neomologate, cu marje de eroare inacceptabile, vezi cazul fotbaliștilor de la CFR Cluj sau declarațiile fostului director al Spitalului Militar, dr. Ioan Sârbu. Testele care NU SUNT SPECIFICE PENTRU COVID 19 (vezi tabelul analizat în clip, sursa oficială a guvernului României).

Pacientul român trebuie să treacă prin furcile testului, ca într-un joc electronic cu capcane, ca să ajungă la tratament. Știe că riscă să fie luat în furci la cel mai mic consult. Și evită sinistrele „teste” cum-necum: cu șpagă, cu rugăciune dar cel mai des cu statul acasa și privarea de tratament.

Pacientul român percepe spitalul ca pe un lagăr de exterminare. Paradoxul este că bolnavii cronici cu nevoie de spitalizare nu sunt primiți în lagăr. Iar cei care sunt, își fac testamentul, conștienți că au mari șanse să devină ”morți de Covid”. Pacienții deja știu că li se stopează medicația curentă, până vine rezultatul „testului”. Sau că la un test fals-pozitiv ajung în spitalele speciale Covid, unde tratamentul pentru boala lor cronică este inadecvat sau insuficient. Orice fals pozitiv te bagă in spital viu și sănătos și te scoate bolnav sau mort.

Este un experiment de traumatizare colectivă care vizează prăbușirea ireversibilă a economiei și depopularea României, prin moarte sau migrație. Se eliberează astfel un spațiu vital pentru… pentru cine?

Am spus în luna Mai că pseudopandemia este cea mai amplă operațiune globală de manipulare psihologică (Psy-Op). Acum îi înțeleg obiectivele, când ne trezim falimentați, divizați de frică și prizonieri ai unei dictaturi medicale pe față. Noi ne luptăm cu crima organizată la nivel statal și global, cu un grup infracțional fără precedent în care răul a confiscat legea, iar autoritatea, presa si VIP-urile mincinoase sunt uneltele acestui rău. Cu ei trebuie să luptăm cu ce mai avem – cu dinții și cu ghearele. Viața n-are nicio valoare fără libertate și nu uitați: vitele primesc apă, paie și medicație până vine vremea abatorului!

SURSA … Starea de libertate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s