STOP ,,JOC,, –- S-a ajuns prea departe!RSA

Efectele izolarii, traumele spaimelor generate de pandemie aruncate fara discernamant prin televiziuni, radio si presa scrisa au efecte dezastruoase asupra psihicului deja slabit de griji si nevoi ale românilor

S-a ajuns prea departe! Adepţii fricii nu mai judecă raţional!

Azi, s-a întâmplat în SUA un incident care crează precedente periculoase. Un cetăţean care crede că masca îl protejează de virusul chinezesc, a dat cu spray paralizant către o familie care îşi lua picnicul în aer liber, în parc. Motivul? Cei din familia respectivă nu purtau mască. Lucrurile sunt cu atât mai bizare, cu cât sunt unii chiar laudă această infracţiune făcută de o persoană cu probleme psihice. Mă întreb cum ar fi fost dacă lucrurile ar fi stat invers, dacă cei care nu poartă mască s-ar fi năpustit şi ar fi dat cu spray paralizant în cei care o poartă, pe motiv că nu au ce căuta pe stradă cu gura astupată.

De curând, au fost concepute păpuşi barbie în sicriu, moarte de covid. Nici nu vreau să dezbat acum ce fel de “educaţie” este asta pentru copii, dar în mod cert, dacă vrei să-i înveţi să se ferească de boli infecţioase, se găsesc metode pozitive şi motivaţionale, nu absurdităţi înfricoşătoare. Cu bau-bau n-a reuşit nimeni vreodată să facă educaţie, dimpotrivă.

Pe motiv de „ştiu eu ce e mai bine pentru omenire”, dărâmăm statui celebre, spargem geamuri, interzicem capodopere literare, distrugem afacerile şi vieţile altora, le dam oamenilor cu spray paralizant în nas şi devenim violenţi, pe motiv că ei nu vor să adere cu noi la aceeaşi psihoză.

La cum stau lucrurile, nu m-ar mira să văd oameni iraţionali, care ard cărţi vechi şi aruncă cu biocid pe Mona Lisa, ca să nu cumva să se infecteze cu covid. În numele unei “noi normalităţi”, aşa cum le place marxiştilor chinezi (dar şi europeni) să-i spună, pupăm bocancii persoanelor de culoare, înmormântăm infractori în sicrie de aur şi îngenunchem în amintirea unor lupte rasiale încheiate acum câteva sute de ani.

Normalitatea chinezească este acum impusă cu sila în toată lumea “cealaltă”, căci în China e acum linişte şi pace, nici urmă de covid. În noua normalitate, marca Beijing, ni se sugerează că e o dovadă de sănătate mintală să optăm pentru un vaccin cu risc de mortalitate de peste 30%, ca să evităm o posibilă moarte cauzată de un virus cu rată de mortalitate de 0,8%. Nici măcar procentual vorbind nu poate fi justificată o astfel de alegere, însă pentru neomarxişti, normalitatea chinezească este sfântă.

Purtarea măştilor care nu te protejează nici măcar de praf, pentru a scăpa de o posibilă infecţie cu un virus de 15.000 de ori mai mic decât o bacterie, de asemenea, e considerată a fi un gest de responsabilitate în noua lume impusă de comuniştii chinezi. Numai că virusul, dacă ar fi să ne infecteze, o poate face foarte bine prin ochi, nu doar prin nas şi prin gură, aşa că purtarea măştii în acest context, devine pură superstiţie. Ca pisica neagră şi ghinionul.

Cenzura chinezească s-a extins în toată lumea şi orice argument pertinent venit din partea specialiştilor, este îndepărtat cu repeziciune. Anii trecuţi, priveam îngroziţi cum fraţii noştri asiatici nu pot folosi tehnologiile din occident, din cauza restricţiilor impuse de comunişti. Acum, mâna chinezească invizibilă face să dispară în doi timpi şi trei mişcări, orice încercare a specialiştilor de a analiza riscurile reale de infectare şi de a spune adevărul. Mâna chinezească invizibilă şterge clipuri video făcute de medici renumiţi şi cenzurează “teoriile conspiraţioniste”, deşi tocmai ceea ce fac ei miroase de la distanţă a conspiraţie ieftină.

Revin la păţania cu spray-ul paralizant, pentru că este monstruoasă. Mi-e teamă că se vrea război între cei care nu mai sunt capabili să raţioneze şi restul lumii. Comuniştii au speculat tot timpul incapacitatea oamenilor de a raţiona şi nu văd de ce s-ar abţine în mijlocul acestei crize, ai căror autori sunt chiar ei.

SURSA …… Andi-Mihai Anton : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=340156717149432&set=a.329074251591012&type=3&theater

Un gând despre „STOP ,,JOC,, –- S-a ajuns prea departe!RSA

  1. Trăim 8ntr-o lume absurdă, cea a filmelor SF de acum cativa ani ! Nici mie nu îmi vine să cred că am apucat să trăiesc ” acel viitor” SF ! Numai ca nu avem masini zburătoare si rachete interplanetare! Numai absurdul unui atac biologic si subjugarea oamenilor deveniți niste sclavi-roboți!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s