Oameni buni, treziți-vă…

NE PAȘTE ,,DICTATURA MEDICALĂ,,???

Oameni buni, treziți-vă…
NE PAȘTE ,,DICTATURA MEDICALĂ”
Credeți cu adevărat că atunci când primul, al doilea, al 16-lea val al coronavirusului va deveni „o amintire”… guvernele vor anula legile și măsurile obligatorii ce vă sunt impuse astăzi, sau vor fi păstrate?

Este destul de straniu că oamenii nu se întreabă dacă această „pandemie” a coronavirusului ar putea, în fapt, să fie o mare farsă, în special privind pericolul real al bolii – care este EXTREM si EXAGERAT din punctul meu de vedere – și nu-i observă pe cei care au interese financiare sau politice… fără a le păsa nici o secundă de panica pe care o produc prin menținerea unei astfel de situații.

Să nu înțelegeți greșit!
Asta nu înseamnă că boala este inofensivă… fără îndoială, oamenii vor muri de coronavirus! În special cei din categoriile vulnerabile de vârstă sau care au și alte afecțiuni asociate.

Deși poate nu mă credeți, personal am mai văzut acest film! În toată lumea, nu numai la noi. Guvernele forțează o amenințare ca scuză pentru a ne restrânge libertățile și drepturile. Noi, de bună credință acceptăm să le cedăm, iar când „amenințarea” s-a terminat, Guvernul nu ne va mai da niciodată înnapoi drepturile și libertățile cedate !!!

Mai pe românește: Ministerul de Interne CERE de la Ministerul Sanatatii fisele noastre medicale, pentru ca restul de date le au. Din fisele noastre medicale se observa clar cine este sanatos si cine este bolnav si bolile de care sufera. La ce ii trebuie Ministerului de Interne asa ceva? Simplu! Sa vada pentru cine se impune izolarea sau carantinarea sau internarea fortata!
„Când va fi necesar, vom carantina orice comunitate locală cu o răspândire amplă a virusului” – Orban
D-LE VELA, VREI FISA MEA MEDICALA ??? CERE-MI ACORDUL, EXPLICA-MI DE CE SI TOT NU TI-O DAU ??? STII DE CE ??? PENTRU CA NU VREAU SA AJUNG ARESTATUL SI COBAIUL TAU !!!

Lasă un comentariu