DUMNEZEU NU TE VREA ROBUL LUI

Te-a creeat dupa chipul si asemanarea sa ! Si vrea sa fie mandru de creatia sa... E CLAR ???

Scuze …. ca postez asa ceva , acum , Duminica dimineata , cand inca popa e in biserica si-si face slujba , sau serviciul , dupa cum crede fiecare.

Isus a spus… ,,Orice copac, piatra sau zid langa care te rogi, se sfinteste pe loc si devine altar rugaciunilor tale!”
,,Rugaciunea in taina este cea mai primita si cea mai trecatoare in fata Domnului!,,

M-am intalnit cu un vecin care mergea la biserica. M-a luat tare ca de ce nu ma duc si eu. Nu m-am rabdat sa nu-i spun , ca decat sa ma duc ca si el , dupa ce a inceput slujba , sa fac act de prezenta in strada ,(ca nu incap toti in biserica) si sa discut acolo , barfe si afaceri cu altii , asa cum face el …. si sa plec inainte de a se termina slujba , asa cum face tot el , mai bine nu ma duc. O rugaciune de multumire , e bine primita de Dumnezeu , de oriunde. S-a suparat ca i-am zis ca , asa , el mai mare pacat face ca mine , care nu ma duc.

CRED IN DUMNEZEU …….DAR …..
*** Pe EL nu-l afli din biblia rastalmacita de popii nostri saraci si vai de capul lor. Ti-l descoperi in inima si-n tine …daca ai sufletul curat.

*** Crestinismul, ortodoxia adevarata, este o suma de interpretari biblice in cautarea adevarului , NU , acel ,,Crede si nu cerceta” , ce ti-l insurubeaza popii in cap.

*** Traditia si interpretarile idolatrice feudale preluate conservator, fara a cerceta in sufletul tau adevarul, nu face decat sa te indrepte spre Dumnezeul popilor, de cele mai multe ori ….strain tie. Putini popi au harul si credinta adevarata in ei , nu cea ceruta de ,,institutia” bisericeasca. Am intalnit asa ceva si mi-s dragi si-i respect .

*** Nu te alatura pupatorilor de moaste,asteptand pe DUMNEZEUL LOR …la a nu stiu cat aseptata venire…..sa le rezolve problemele pe care in lenea indolenta si nepasare,nu si le rezolva !

*** Dumnezeu nu „te bate ” si nu te arunca in iad daca nu te tarasti in coate si in genunchi in jurul bisericii. Din curiozitate , uitati-va , macar odata , cand merg oamenii la altar , sa pupe icoana.

*** Eu cred ca , nici lui Dumnezeu nu-i plac lingaii si cersetorii. Da-mi Doamne , da-mi, da-mi , da-mi… Dumnezeu iti da , multumeste-i pentru ce-ti da si chiar daca mai gresesti , te iarta… Pentru ca te iubeste …., fiindca esti copilul lui.

*** Dumnezeu nu te pedepseste ,spre a te SUPUNE LUI sau stapanilor vremii carora INSTITUTIA bisericii s-a aservit , pentru ca , DUMNEZEU este iubire pura si te vrea demn ,moral , cinstit…si drept …atat cat iti permite fiinta ta acum , in alte timpuri si in alte conditii ,decat cele biblice!

*** DUMNEZEU NU TE VREA ROBUL LUI…pentru ca te-a creeat dupa chipul si asemanarea sa ! Si vrea sa fie mandru de creatia sa.

*** Restul…E MINCIUNA…MANIPULARE…FOAME DE BANI….si de PUTERE ASUPRA CELOR CE NU CRED IN DUMNEZEUL ADEVARAT, CI IN CEL RASTALMACIT DE EI , CA SA TE TINA MANIPULAT, PROST SI SUPUS.
SCUZE … O Duminica placuta sa aveti in continuare.

O Duminica placuta sa aveti in continuare.

2 gânduri despre „DUMNEZEU NU TE VREA ROBUL LUI

  1. Creatorul acestei lumi, zic şi eu, este o fiinţă de lumină, extrem de puternică, inteligentă, dar inocentă, a iubit Creaţia lui Omul, doar o scurtă perioadă, până a descoperit trădarea venită prin şarpe, care a sprijinit crearea fiinţei Om, căruia i-a permis accesul în eden şi a omului căruia nu i-a dăruit minte, astfel fiind păcălit de şarpe, apoi am fost lăsaţi pe mâinile Geei şi în voia cosmosului, şarpele nu a renunţat niciodată la drepturile lui constructive asupra omului. Biserica este inventată de anunnaki, să ţină oamenii înlănţuiţi în frică şi dogme, vinul, ca dealtfel orice băutură alcoolică este otravă pentru suflet, ţi se oferă la împărtăşanie, de regulă roşu oferindu-te ca rob.

    Apreciază

  2. Anunnaki au creat omul, nu si biserica. E o distanta de cateva sute de mii de ani intre creatie si biserica primilor crestini. Iar omul a fost creat tocmai pt a fi rob, suplinitor al muncilor grele. Sistemul s-a pastrat din timpuri imemoriale pana azi, TOATA istoria noastra cunoscuta nu e altceva decat povestea robiei a mii de generatii… Poate de asta nu cred in d-zeul biblic, o derivata/deviata poveste din originalul negat de ceea ce numim stiinta. Dincolo de toate astea, ma intreb cine i-a creat pe ei ? Tot multiversul este Creatie, iar la pupitru sta Marele Magician. Magie si Miracole, volks !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s