Conservați-vă viața nenorocită, în panică și ipohondrie

Virusul exista – este real – dar nu toata lumea reacționează la fel.. Depinde de organism…Unii cedeaza, altii, NU !!! CE FACEM? OPRIM PLANETA?!

Noi poate vom crăpa sau nu de covid dar voi, chiar daca veți crăpa sau nu de boala sau de frica ei, aveți certitudinea unei vieți de sobolani

„Astia care muriti de frica covid-ului …stati dracu’-n case, cum ati facut-o si pana acum. E dreptul si libertatea voastra sa faceti asta. Prelungiti-va carantina toata viata, daca vreti, purtati doua, trei masti, nu una, dezinfectati mainile in fiecare minut, scuipati in san si faceti cruce cand vedeti o terasa, un bar, un restaurant, un spectacol si faceti un ocol de juma’ de kilometru, numarati mortii si bolnavii de covid, bagati-i si pe altii la numaratoare … NUMAI LASATI-NE PE NOI CEILALTI, „PROSTI” SI „INCONSTIENTI” CUM SUNTEM, SA NE TRAIM VIATA SI SA NE BUCURAM DE LIBERTATEA FIREASCA, LA CARE AVEM DREPTUL CA OAMENI.


Repetati-va mantrele panicarde si povestile horror cat vreti si cat va place, incercati sa va conservati viata nenorocita, in panica si ipohondrie, dar nu insistati sa ne schimbati modul de viata la care avem dreptul fundamental sa aspiram si sa il traim.

Noi poate vom crapa sau nu de covid dar voi ? … chiar daca veti crapa sau nu de boala sau de frica ei, aveti certitudinea unei vieti de sobolani la umbra, retrasi dupa zidurile de teama si disperare, pe care voi vi le construiti singuri in fiecare zi.
Nu vrem si nu vom fi partasi la puscaria voastra, construita din paranoia voastra si demersurile unor psihopati, pe care ati ajuns sa ii iubiti. Ramaneti cu sindromul vostru Stockholm si bucurati-va de perversitatea situatiei in care singuri va complaceti, sadomasochisti sanitari !”

Nu e textul meu, dar regret că nu l-am scris eu.
Voicu Ienci

Un gând despre „Conservați-vă viața nenorocită, în panică și ipohondrie

  1. Nu știu de ce nu „stam strâmb si judecăm drept”! Virusul există, temerea există. Singura problemă este cântărirea avantajelor și dezavantajelor, a măsurilor de protecție.
    Pe principiul actual, am putea gândi că accidentele de circulație provoacă zilnic pierderi de vieți, daune materiale și suferințe. Nu vreau să dau idei, dar interzicerea circulației auto ar economisi si resurse și vieți și …. Deci să o interzicem permanent. Stăm în casă sau, dacă avem urgențe mergem pe jos. E adevărat că și mersul pe jos e periculos, dar ne asumăm riscul mai redus. Ca și cu masca
    Poate facem precum ursul … hibernăm. De ce n-am hiberna și vara? Ne dă UE mâncare și băutură. Poate mai multă băutură decât mâncare !?

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s