Au dispărut 3.390 de bolnavi din Statisticile Oficiale ?

 3.390 de cazuri de persoane raportate cu Covid nu se mai regăsesc în Statisticile Oficiale: Ăștia or fi cei retestați și raportați de mai multe ori, ca să se umfle statisticile?

Hotnews.ro: Statisticile oficiale pentru COVID-19 se bat cap în cap. O simplă socoteală pe baza datelor obținute de HotNews.ro arată că nu mai puțin de 3.390 de cazuri considerate active nu se regăsesc nicăieri în raportări.

În condițiile în care s-a mai reclamat pe internet faptul că unii bolnavi, testați de două-trei ori pozitiv, sunt trecuți în statistici la cazurile zilnice totale raportate, am putea concluziona că bolnavii lipsă sunt, de fapt, retestările prezentate în statistici ca noi cazuri, pentru a umfla cifrele?

Potrivit datelor oficiale în acest moment numărul cazurilor active este 7.856. Acesta rezultă scăzând din numărul total de cazuri confirmate (33.585) numărul persoanelor declarate vindecate (23.798, în care sunt inclusi și cei 1.995 asimptomatici pozitivi la externare) și pe cel al decedaților (1.931). Cifrele însă nu se pupă cu celelalte date. În mod normal, numărul cazurilor active ar fi trebuit să fie egal cu numărul persoanelor care se află spitalizate (3.808) și confirmate pozitiv externate la cerere(658). Numai că acesta este, în total, de 4.466. O simplă scădere arată că 3.390 de cazuri considerate active nu se regăsesc niciunde în datele oficiale. (Citește mai mult: Hotnews.ro)

Despre această practică, Dr. Radu Ciornei, cercetător în cadrul USV și specialist în imunologie, microbiologie și genetică moleculară, a declarat, luni, că este total defectuos modul de raportare făcut de Grupul de Comunicare Strategică și crede că ar trebui prezentate numărul de noi teste făcute și nu retestările și câte dintre acestea sunt pozitive. (Citește mai mult AICI)

Confirmarea acestei practici ar desființa total credibilitatea, și așa pe ducă, a lui Arafat, Tătaru și a lui Orban și ar demonstra cu claritate interese ascunse în modul în care este gestionată criza!……..Sursa : Daniel Roxin

Zi de zi, ne dezinformează cu cifrele prezentate la toate televiziunile, care se fac și ele vinovate de minciuna și manipulare.
Va aduc in atentie doar un lucru fff important!
Patologii din Germania, Franța, Italia, Elveția și Spania au declarat ca testările pentru determinarea infectiei cu COVID-19 sunt lipsite de sens din punct de vedere științific ❗️ Testările prin aceasta metoda nu sunt potrivite pentru scopul propus❗️
“COVID19 PCR Tests are Scientifically Meaningless”
“ Though the whole world relies on RT-PCR to “diagnose” Sars-Cov-2 infection, the science is clear: they are not fit for purpose”

COVID19 PCR Tests are Scientifically Meaningless

UPDATE : O Greseala de calcul la Hornews?

Numarul cazurilor active = Numarul cazurilor Confirmate – numarul cazurilor rezolvate ( Vindecati + decese) = 34226-(22049+1952)=10225.

Cei externati la 10 zile , sau la cerere sunt bolnavi (cazuri active ) in „libertate” !

Adica suntem la mana lor , daca vor sau nu sa ne infecteze ! Este „darul” ,pe care l-au facut Romaniei Avocatul Poporului +CCR + clica PSD+ALDE !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s