Suntem ultimii oameni ,,adevarati” , noi astia mai batrani

„Lumea nu va mai fi la fel”.

Ni s-a spus de la bun început.

Dar … Multi sunt confuzi din cauza stiintei false, noua religie unificata care a pacalit si indoctrinat pe multi. Nu poti face un comentariu, exprima o opinie fara sa ti se ceara dovezi stiintifice, si cand le adaugi linkurile, nu citesc, ADHD ul e prezent si la cei tineri dar si la cei batrani. Avem o generatie ,doua de androizi ,care nu stiu, nu vor, nu pot sa citeasca printre randuri, nu stiu sa caute si argumente contrare,sa cerceteze si sa se educe singuri, iau totul gata rumegat de altii ,pe astia nu-i poti trezi ,sunt in plan vibrational, informational, in alta dimensiune, desi te atingi fizic de ei.E autismul indoctrinarii prin media, fake science ,lipsa gandirii critice, disonanta cognitiva,si cand nu va mai fi internetul, vor fi complet debusolati.

Sa spunem ca tu nu crezi in Dumnezeu, reincarnare, viata dupa moarte…. ok , dar tot poti sa vezi, sa simti pe pielea ta, sa poti face diferenta intre ce e bine si ce e rau ,pentru tine si cei din familia ta, specia umana.

Suntem ultimii oameni adevarati , noi astia mai batrani… nu vorbesc de cei hraniti din burta mamei cu Pepsi, Cola, mancare GMO,iradiati inainte de a nastere de tel, laptopul, tableta mamei tinuta in poala, injectati in prima zi pe pamant cu vaccinuri toxice pentru care nu au imunitate. Vaccinarea obligatorie , noul vaccin cu ARN, ne va modifica ADNul tuturor, vom fi altceva , cei care vom supravietui, numai oameni nu. Si vom muri in chinuri, daca nu ne impotrivim, vom merge tacuti in moarte ,complici pasivi la fake ul acestui rahat planetar, din care unii fac si vor face profit din crima , moarte.

Cartelul crimei organizate , formata din indivizi posedati de demoni ,vrea sa puna stapanire pe omenire,sperand ca sacrificiile umane pentru Dumnezeul lor , Satana sau Lucifer, il vor aduce inapoi in manifestare.Si lor, le va fi bine pentru ca au indeplinit ordinele si au semnat pactul cu diavolul. Restul omenirii isi merita soarta, ei au spus ce vor sa faca, noi am tacut si am consimtit prin apatie ,lipsa de reactie, asa se vor dezvinovati ei in fata Creatorului, sau cum vrea fiecare sa-L numeasca . Ei vor fi declarati nevinovati, iar omenirea, victima , vinovata.

Un gând despre „Suntem ultimii oameni ,,adevarati” , noi astia mai batrani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s