De unde îți iei informația? 2020 … Problema cu umanitatea…. Ignoranță, aroganță și apatie.

PARTEA – 1

PARTEA – 1

Marea majoritate au fost învățați CE să gândeasca, nu CUM să gândeasca iar toți ceilalți care nu s-au eliberat de falsa realitate în care trăim , sunt aceia care nu s-au despărțit de realitatea falsă in ancora care ține literalmente omenirea înapoi, de la ceea ce am putut cu adevărat și am fost creați să fim.
Problema cu umanitatea? Ignoranță, aroganță și apatie. O sa continue să asculțe televizorul care le spală creierul de la naștere. Nu vad problema? Adevărul este acolo. Sunt prea leneși din punct de vedere intelectual ca să o cauțe. Arunca cuvintele ′′ teorie a conspiratiei ′′ si ′′ bizare anti-vax ′′ ca si cum ar fi cumva superior moral si intelectual oricui si toti care au pus la indoiala naratiunea oficiala.

Adevărul este că acela care are pretenția că a înțeles totul și că are explicație pentru tot, e mai schizofrenic decît cei care folosesc pretextul unei viroze imaginare pentru a vaccina forțat întreaga UMANITATE!
Primesc foarte des în ultimul timp, întrebarea:
-De unde îți iei informația?
Lumea crede că am vreo sursă secretă care îmi dă informație mie și mai apoi eu vin să fac pe deșteptul planetei!
Ca să ne înțelegem și să ne fie clar: cineva care lucrează în domeniul informațiilor este selectat atent, pregătit îndelung (minim 10 ani) pentru două obiective: colectare de informație și disimularea întotdeauna pentru a nu i se putea vreodată dovedi activitatea profesională!
Ofițerii de informații NU FURNIZEAZĂ INFORMAȚII (mai ales nouă, civililor pe care ne consideră niște proști) CI CULEG INFORMAȚII!
Ei întotdeauna folosesc MINCIUNA pentru a ascunde ceea ce vor să obțină, unde vor să ajungă și pentru a acoperi permanent munca lor!
Să-i lăsăm în plata DOMNULUI și să revenim la ale noastre!
Este evident că suntem în plin RĂZBOI INFORMAȚIONAL, nu avem repere și nu putem trage concluzii!
De aceea, zilele și lunile acestea cel mai înțelept ar fi să încercăm să nu ne lăsăm direcționați către CONCLUZIILE MANUFACTURATE (FABRICATE) de băieții de mai sus!
LA acest moment ar trebui ca unii dintre cei care intrați frecvent pe această pagină proprietatea OCUPANTULUI STRĂIN (care e normal să mă „carantineze” de cîte ori are chef) să fiți convinși de INEXISTENȚA VREUNUI PERICOL cauzat de gripa intitulată special SARSCOVID2 .
Dacă în toate titlurile cu care suntem bombardați în loc de COVID și SARSCOVID2 ar fi existat cuvîntul gripă, lumea ar fi sesizat imediat măgăria: cum poți să declari pe cineva mort de gripă în condițiile în care orice mortalitatea acestui virus este foarte mică comparativ cu CANCERUL sau HIPERTENSIUNEA ARTERIALĂ.
Îmi pare rău să dezamăgesc pe toată lumea dar epicentrul acestui circ sunt STATELE UNITE ALE AMERICII.
A fost simplu pentru cei care au comandat această operațiune de intoxicare – dezinformare a OPINIEI PUBLICE MONDIALE să folosească NOUL INAMIC IMAGINAR al SUA care este REPUBLICA POPORULUI din CHINA!
În WUHAN sunt două laboratoare de cercetări avansate în virusologie: unul în colaborare cu SUA (care a primit și finanțare mulțumită lui OBAMA) și lîngă el un al doilea laborator care chipurile duceau muncă de cercetare pentru descoperirea de noi vaccinuri.
Acest al doilea laborator funcționa cu finanțare privată pe linia SOROȘ – GATES!
Tot pînă la acest moment ar trebui să știm sigur că mortalitatea acestui virus sezonier este foarte redusă. Numărul crescînd de morți RAPORTAT de structuri care nu servesc de decenii interesul public al națiunilor, este doar pentru a PERPETUA MINCIUNA!
De asta este greu de înțeles ce mama dracului se întîmplă fiindcă analiza trebuie să fie MULTIDIMENSIONALĂ!
Urmărind zelul cu care cozile de topor globaliste, infiltrate la diferite nivele ale administrației statului, au executat la milimetru instrucțiunile ANTICOVID este evident că această operațiune a fost pregătită în ani de zile!
Este pentru prima dată în istorie că masonii din RUSIA, CHINA, UE și SUA și-au dat mîna și au cîntat aceeași minciună!
Scopul primordial fiind ca în paralel cu GENOCIDUL să fie INSTAURATĂ o DICTATURĂ MONDIALĂ .
Nu se poate instaura o dictatură mondială fără ca SUA, așa cum sunt ele acum și cum au fost înțeles de restul statelor -colonii, SĂ NU FIE DISTRUSE!
Prin DISTRUGERE nu vă gîndiți la ANIHILARE TOTALĂ ci la DISTRUGEREA STATALITĂȚII în paralel cu o REAȘEZARE a societății și o REDISTRIBUIRE A RESURSELOR ÎN INTERIORUL SOCIETĂȚII!
În 2016, DISTRUGEREA STATALITĂȚII A SUA (proces început în 1913 odată cu PRIVATIZAREA și EXTERNALIZAREA EMITERII DE BANI DE HÎRTIE) era sigură prin desemnarea schizofrenicei drogate HILLARY RODHAM CLINTON în fotoliul de la CASA ALBĂ.
În ciuda eforturilor și resurselor imense implicate pentru obținerea acestui deziderat (Hillary a strîns peste 1 miliard de dolari bani de campanie), un personaj destul de controversat a fost ajutat să se mute în fotoliul de pe CAPITOL HILL.
Încă din seara „numărătorii” voturilor mai ales pentru noi, cei obișnuiți cu fraudele electorale, a fost evident cum TRUMP a fost impus la WASHINGTON.
OCULTA CRIMINALĂ GLOBALISTĂ nu a stat degeaba și a început imediat contraatacul: revoluția permanentă (principiu împrumutat de la bunicii globaliștilor de azi ce erau bolșevicii de la începutul secolului XX).
S-a afirmat despre TRUMP că a fost ajutat de PUTIN (fapt demontrat ulterior ca fiind total neadevărat din simplul motiv că serviciile rusești nu au resurse financiare sau logistice pentru a putea decide cîștigîtorul într-o cursă electorală a unei națiuni cu armata și puterea SUA).
S-a afirmat că e rasist, sexist, xenofob, misogin, etc
Permanent pe străzile marilor orașe s-au creat și menținut conflicte și astfel ANTIFA (organizați teroristă a lui SOROȘ) a putut să se pregătească pentru momentul H.
Momentul H e momentul cînd peste tot se declanșează revolte de stradă și haos cu scopul forțării unei lovituri de stat sau al unei demisii.
În condițiile distrugerii sistemelor educaționale peste tot în lume, tineretul născut după 2000 este cel mai ușor de manipulat și de folosit dintre toate generațiile și din toate timpurile.
Vom aloca un capitol special pentru acest subiect vast și nu ne vom opri acum și aici.
A venit anul 2019 iar DONALD TRUMP a trebuit să facă o mișcare pentru ca războiul civil pus la cale de schizofrenicii SOROȘ-BUSH-CLINTON-etc să fie preîntîmpinat.
Nu numai atît dar și alte țări s-au confruntat cu aceeași problemă: FEDERAȚIA RUSĂ și CHINA.
UE la sfîrșit.
TRUMP a spus că CHINA a dat drumul la COVID, iar chinezii au zis că militarii americani l-au adus în CHINA!
În opinia mea strict personală OCULTA A PLANIFICAT distribuirea VIRUSULUI LETAL însă serviciile de informații chineze, ajutate de cele rusești și de o parte din cele americane , au reușit DETURNAREA ACESTUI ATAC TERORIST BIOLOGIC!
Minciuna instituționalizată din cele trei mari țări arată că serviciile de informații s-au coordonat perfect, rușii arătînd că sunt parteneri loiali.
PUTIN a amînat, prima dată în 75 de ani de la MARELE RĂZBOI PATRIOTIC, parada militară de 9 mai.
De ce?
Fiindcă obligația unui ofițer de informații, iar PUTIN are această calitate rară, este de a proteja SECRETUL cu orice preț.
Nu trebuie nicidecum criticat un lider care minte pentru a salva sute de milioane de vieți.
Cît sunt rușii de tari, OCULTA CRIMINALĂ le-a demonstrat concret la ei pe teritoriu în mod constant în ultimii 25 de ani că nu știu tot și nu pot controla tot.
ATACURI TERORISTE (special cu arme biologice) sunt prevăzute în strategia de apărare a țării iar faptul că PUTIN minte și va minți mereu pe subiectul COVID19, nu trebuie să ne mire.
Nu e ușor să fii președintele celei mai bogate în resurse țări de pe TERRA, atacată constant de 300 de ani.
De ce RUSIA și CHINA au sărit să salveze STATALITATEA SUA?
Păi e cineva atît de prost să creadă că dacă se instaurează haosul în USA, nu se va propaga și către celelalte națiuni?
Cînd vredoată o criză începută în USA nu s-a propagat și în restul lumii?
STATALITATEA SUA trebuie apărată, la fel și suveranitatea lor!
Nu are nimeni, indiferent cît aplaudă unii săraci cu duhul, nevoie de o SUA căzută sub controlul absolut al MAFIEI INTERNAȚIONALE!
Întreaga lumea are nevoie de națiuni puternice, prospere și care să IMPUNĂ PACEA.
Cum poți avea PACE dacă arsenalul nuclear al SUA ar încăpea pe mîna unuia ca BILL GATES?
Sau SOROȘ (alt bolnav psihic)?
Gargara lui TRUMP, referitor la CHINA, nu trebuie să ne păcălească! CHINA nu face nimic altceva decît să servească interesele americane oriunde pe glob!
Inclusiv la ei acasă!
Care e rolul UE în această ecuație?
Păi UE nu are nici bani și nici armată!
În schimb este o PIAȚĂ DE DESFACERE (poate cea mai mare de pe TERRA) de aceea e dorită și de chinezi, și de turci, și de iranieni, poate și de ruși deși rușii s-au cam orientat înspre ASIA.
Iar americanii (vorbim de globaliștii ce au puterea nu de taica JACK din TEXAS) nu vor renunța la această colonie niciodată!
Următorele 6 luni vor fi marcate de conflictul REAL în desfășurare între forțele teroriste (globaliștii) și forțele patriotice (așa numiții suveraniști).
TRUMP va fi reconfirmat președinte în SUA însă va fi o victorie chinuită. Este posibilă intensificare atacurilor teroriste pe teritoriul SUA (fapt fără precedent în istoria lor) dar și pe teritoriul FEDERAȚIEI RUSE și a CHINEI.
UE, ca de obicei, nu au o apărare decît în zona FRANȚEI unde se simte că serviciile de informații încă servesc interesul național.
UE ca și concept este o cloacă khazarră a MAFIEI INTERNAȚIONALE:
UE trebuie distrus din temelii, iar în locul ei să fie o EUROPĂ a NAȚIUNILOR SUVERANE cu o monedă PUBLICĂ NEPURTĂTOARE DE CAMĂTĂ!
RUSIA va face un pas micuț înainte către recuperarea completă a suveranității statale prin reformarea CONSTITUȚIEI COLONIALE!
Din păcate, amendarea constituției nu vorbește despre BANCA CENTRALĂ și funcționarea acesteia!
CHINA depinde mult prea mult de SUA pentru a nu sări în ajutorul salvăriii statalității ei!
Dacă CHINA nu mai vinde o lună, cei 720 de milioane de salariați vor distruge totul în căutarea unei farfurii cu mîncare.
Dezavantajul propagandei (comuniste sau de orice fel) este că nu ține de foame!
(va urma)

SURSA : https://www.facebook.com/lucilucesculondra2019/posts/284082666165392

Un gând despre „De unde îți iei informația? 2020 … Problema cu umanitatea…. Ignoranță, aroganță și apatie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s