O fată a avut încredere în Poliție și în Justiție…

O minoră de 17 ani a mers la Poliție și a depus plângere penală împotriva unui bărbat, pentru viol. O fată a avut încredere în Poliție și în Justiție

În orice țară normală, polițiștii ar fi pornit cu girofarurile aprinse în căutarea violatorului. Mai ales după ce au aflat că violatorul este un criminal eliberat condiționat după relaxarea Codului Penal de către Tudorel Toader, PSD, Dragnea & Co. Iar după găsirea lui, criminalul care în trecut a comis 5 crime și a fost condamnat la 90 de ani de închisoare, ar fi fost arestat preventiv și victima ar fi fost protejată!

Ce măsuri de prevenție au luat polițiștii? Procurorul de caz ce a făcut? Au plasat-o pe minoră într-un centru de protecție specială, de unde a fost luată acasă de familie. În privința criminalului ce măsuri au luat?

Nicio măsură, a fost lăsat liber.

Nu știm exact ce au făcut autoritățile, dar știm ce a făcut criminalul. A incendiat-o pe victimă, care în urma arsurilor suferite este în comă la spital cu arsuri de gradul 1, 2 și 3.

Ați rezolvat și cazul ăsta, domnilor polițiști și dragă justiție! Nu ne interesează ce justificări mai găsiți, ne interesează să vă faceți treaba!

Sau plecați acasă, lăsați locul polițiștilor și procurorilor onești!

Sursa : Vlad Alexandrescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s