Teorie ? Se pare ca poza cu Orban nu a fost făcută de o persoană!

„Ne-am tot uitat la fotografia cu bodega improvizată la Guvern de ziua lui Ludovic Orban și ceva dă cu virgulă”

 Cei de la romaniacurată.ro se întreabă retoric, într-o analiză, dacă cumva fotografia din “biroul” lui Orban a fost făcută cu o cameră ascunsă, nu de o persoană.

Prima concluzie: camera în care a fost făcută fotografia și în care s-a ținut paranghelia în timpul programului de lucru nu este biroul premierului, ci cabinetul acestuia, care se află în proximitatea biroului său. 

a doua concluzie desprinsă de cei de la romaniacurata.ro ar fi legată de faptul că fotografia este capturată de undeva din dreptul steagurilor, poate chiar de după ele, dar oricum din acel colț al camerei. „Greu de crezut că cineva s-a strecurat în acel colțișor, că a scos telefonul și i-a surprins pe miniștri și pe prim-ministru în toată splendoarea lor, aceștia fără să se uite și fără să fie atenți la acel pozar”.

A treia concluzie: camera a fost plasată undeva la 1,2-1,5 metri înălțime, deci e posibil să fi fost montată pe ceva ce era așezat strategic pe acea comodă care se află sub stema pe care o vedeți în fotografie.

A patra concluzie : și cea finală, pe baza celor de mai sus: cineva îl lucrează pe Orban și ar trebui foarte serios să se întrebe cine. Trăim vremuri interesante”, a susținut sursa citată care a adăugat și un ultim comentariu.

,,Cei din încăpere au toate motivele să fie speriați că au fost lucrați de cei care ar trebui să îi protejeze”, au punctat cei care au făcut materialul.

Sursa : romaniacurată.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s