Normalitatea bate la ușile noastre, așa că pregătiți-vă să fiți liberi din nou.

Împreună vom învinge, iar vinovații vor plăti, fiți siguri.

Da, oameni buni, se întâmplă numai lucruri bune în aceste zile…
Iar buba „plan-demiei” s-a spart în SUA, adică exact în locul în care a fost clocită, așa că de astăzi înainte ne putem aștepta la recăpătarea rapidă a drepturilor și libertăților pe care elitele și politicienii ni le-au furat peste noapte.
Și cum NU va mai avea loc niciun val nou de infectați cu Covid 19, așa cum ne-a confirmat ieri OMS-ul, instituție aflată în prezent sub controlul celor buni, atunci începem să mai respirăm și noi.
Bănuiesc că știți că reprezentanții OMS-ului urmează să se reorganizeze serios în următoarea perioadă, de aceea au fost „forțați” să declare sfârșitul jocului.
Dar asta nu e tot, fiindcă Donald Trump, Președintele SUA ne-a anunțat în urmă cu câteva ore că stânga radicală deține controlul asupra rețelelor sociale Facebook, Twitter, dar și a motorului de căutare Google, ca atare intenționează să ancheteze acești giganți IT, fiindcă și-au permis să baneze vocile conservatoare.
Iar dacă aceste companii nu se vor supune unor noi reguli, atunci vor fi închise pur și simplu.
În acest sens, e bine să urmăriți cu atenție postul lui Trump! 
Deja monopolul pe care îl au corporațiile IT asupra informației de pe Internet este uriaș și ne putem aștepta ca marele Google, proprietarul Youtube să fie spart în mai multe bucăți, așa cum s-a întâmplat în trecut și cu alte companii mari care au încălcat legile antitrust și de concurență.
Ideea este că ne-am săturat ca vocile noastre să fie suprimate de acești giganți care promovează la extrem versiunea neo-marxistă a progresismului și am văzut cu toții cum s-au comportat în ultimele luni cu Posturile și cu clipurile tuturor celor au spus adevărul.
Pur și simplu, au ras totul, etichetând Posturile noastre ca FakeNews și ștergându-le instantaneu.
Au șters dovezile tuturor celor care spuneau că Vitamina C se administrează în marile spitale din lume în cazul infecțiilor cu Covid 19, apoi au înlăturat clipurile celor care arătau că spitatele lumii sunt goale și că nu au niciun pacient suferind de Covid 19, dar nu s-au oprit aici.
Specialiști de talie mondială precum David Icke, Judy Mikovits, Rashid Buttar sau zeci de doctori au fost cenzurați pe Youtube, în așa fel încât adevărul să nu ajungă la noi, dar tot nu au reușit să ne împiedice să ajungem la el.

Așadar, lumea se schimbă, dar nu în modul în care au „plănuit” Bill Gates, Soros, Rockefeller, Obama, Clinton, Fauci sau ceilalți globaliști, așa că normalitatea nu mai reprezintă astăzi o utopie, ci o certitudine.
Împreună vom învinge, iar vinovații vor plăti, fiți siguri.
Normalitatea bate la ușile noastre, așa că pregătiți-vă să fiți liberi din nou.

Sursa : Dumitru Balan‎ 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s