CE URMEAZA ??? E-mail desecretizat confirmă că Barack Obama, Joe Biden şi James Comey sunt implicaţi în scandalul Flynn

,,Michael Flynn era nevinovat”, a declarat Trump jurnaliştilor la Casa Albă. ,,El a fost o ţintă doar pentru a încerca să mă dea pe mine jos”, a adăugat Trump.

O versiune recent desecretizată a unui e-mail, trimis de fosta consilieră pentru securitate naţională Susan Rice, confirmă faptul că preşedintele SUA, la acel moment – Barack Obama, vicepreşedintele Joe Biden şi fostul director FBI James Comey l-au vizat activ pe consilierul de securitate naţională Michael Flynn în discuţiile acestuia cu fostul ambasador rus la Washington, Serghei Kisliak.

Mulţi observatori consideră că apelurile dintre Flynn şi Kisliak nu au fost decât un pretext pentru a ascunde campania de spionaj a Administraţiei Obama împotriva lui Trump şi pentru a justifica o anchetă continuă împotriva lui Flynn.

Segmentele recent declasificate ale e-mailului din 5 ianuarie 2017 confirmă faptul că această campanie împotriva lui Flynn a fost coordonată în cadrul cercului interior al Casei Albe şi că atât Obama, cât şi Biden au fost profund implicaţi în campania de demolare a lui Flynn, potrivit publicaţiei The Federalist.

Între timp, FBI a încercat să închidă ancheta împotriva lui Flynn pe 4 ianuarie, dar agentul FBI Peter Strzok a insistat să continue. Notele scrise de mână de un agent FBI însărcinat cu investigarea lui Flynn dezvăluie că FBI-ul l-a vizat pe Flynn la începutul anului 2017, cu scopul de a fi urmărit penal sau concediat.

Departamentul de Justiţie al SUA a renunţat recent la toate acuzaţiile împotriva lui Flynn, având în vedere abuzul recent dezvăluit al FBI. Cu toate acestea, judecătorul cauzei a blocat cererea şi permite acum terţilor să se intereseze în cazul Flynn.

Autor : A.P. http://epochtimes-romania.com/

Lasă un comentariu