Zuckerberg si Facebook …

Din setari se poate face traducerea

Audierea judecătorească împotriva lui Zuckerberg pentru plângerea populatiei despre Facebook.
Judecătorul l-a întrebat: ” Ți-ai creat rețeaua socială pentru a conecta oamenii între ei și a schimba orice informații utile sau neutile între ei?”
Zuckerberg: ” Da, este adevărat, dar circulă informații periculoase și..”
Judecătorul îi taie calea și îi cere să se lipească doar la a răspunde la întrebările puse și că nu are timp de pierdut. Apoi îl întreabă „Dacă rețeaua ta socială are acest scop , pentru ce aplici o măsură strictă de cenzură la schimburile lor, nu este treaba ta ce schimbă și spun. Este dreptul să le ai cu cenzura pe Facebook sau nu?

Zuckerberg :” Nu… Plângerea noastră se aplică doar pentru descurajarea vorbirilor împotriva vaccinurilor și pericolelor lor și este important ca oamenii să se vaccineze și să fie de acord să se vaccineze.”
Judecător: ” De unde ai această informație că vaccinurile nu sunt periculoase? Aveți un studiu care 100 % garantează siguranța vaccinurilor pe care le susțineți?”
Zuckerberg: ” Nu, nu am niciunul. Ba da, este. Nimic garantat 100 % dar este necesar să o faci.”
Judecător: ” Deci nu aveți capacitatea de a sfătui cu privire la vaccinuri și nici un studiu pentru a garanta sănătatea oamenilor și, prin urmare, niciun drept de a susține motivele cenzurii extreme în rețeaua pe care ați furnizat-o acestor utilizatori. Vă voi chema pe toți la judecată în curând.”


Distribuie astea. Ca să știe poporul că nu are dreptul la cenzura în comentariile și postările noastre. Pentru că aceasta este o pagină pentru popor. Să împărtășească experiențele sale cu prietenii și are dreptul să împărtășească ce vrea și să spună ce vrea. Nimeni nu are dreptul să-ți șteargă comentariile sau postările!! Distribuiți-vă să știe lumea că și Facebook încalcă regulile pentru că sigur au un acord cu Bill Gates .

Acestea sunt platforme private, care au monopolizat industria și acționează ca utilități publice și acționează ca centre de învățământ și informații publice, care în mod clar nu sunt de acord , în special în raport cu libertatea de exprimare pe care o cenzurează și limitează libertatea de alegere a oamenilor pentru a lua decizii mai informate pentru familiile și persoanele dragi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s