John Magufuli : trusele de testare au „erori tehnice”

Președintele Tanzaniei a testat pentru COVID-19 : o oaie, un iepure, un papagal, un papaya, și chiar ulei de motor . Testele pentru depistarea coronavirusului folosite au fost respinse ca fiind neconforme de către președintele John Magufuli duminică, acesta susținând că doua din mostrele recoltate au fost testate pozitiv cu COVID-19, altele negativ sau … neconcludente , spunând că trusele de testare au „erori tehnice”, relatează Reuters.

Magufuli, adăuga că… „se întâmplă ceva. Am mai zis înainte că nu ar trebui să acceptăm orice ajutor ca fiind menit pentru binele acestei națiuni”….. SE AUDE ???

Președintele John Magufuli a dat la testat pentru COVID-19: o oaie, un iepure, un papagal, un papaya, și chiar ulei de motor, rezultatele au fost pozitive, sau neconcludente. Dovada că testele sunt fix …. pix.

Testele COVID-19 au fost importate din străinătate, potrivit lui Magufuli. Acesta a relatat că a instruit forțele de securitate tanzaniene să verifice calitatea truselor de testare. Acestea au obținut câteva mostre non-umane, inclusiv de la un fruct pawpaw (banană de preerie), o oaie , o capră, un iepure , si chiar ulei de motor , cărora le-au alocat nume umane și vârste, potrivit președintelui Magufuli.

Aceste probe au fost trimise unui laborator din Tanzania pentru a fi testate, tehnicienii medicali fiind lăsați în necunoștință de cauză cu privire la proveniența mostrelor în mod deliberat. Mostrele de la pawpaw și capră au ieșit pozitive cu COVID-19, a relatat Magufuli, adăugând că „se întâmplă ceva. Am mai zis înainte că nu ar trebui să acceptăm orice ajutor ca fiind menit pentru binele acestei națiuni”….. SE AUDE ???

Click pe link pentru a vedea VIDEOUL (tradus) care o sa va faca sa zambiti … https://www.facebook.com/paramatman.atman/videos/1670548933097141/UzpfSTEwMDAwMTcyNzU1MzU1NzozMzEwMzMyMzcyMzY3NjQ5/?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s