Teatru electoral ieftin, de doi bani, marca PSD, facut pentru prostii care li se mai uita-n gura.

Întrunit în regim de urgenţă pe fundalul uriaşului scandal generat de adoptarea tacită a unui proiect vizând autonomia Ţinutului Secuiesc, Senatul a respins, cu majoritate copleşitoare de voturi, proiectul care a stârnit valuri de nemulţumire în societate.

Teatru ieftin, de doi bani, marca PSD, facut pentru prostii care li se mai uita-n gura. Au impanzit net-ul cu toate goarnele lor din teritoriu, ca sa-l scoata vinovat pe amaratul ala de Chitac, din cauza caruia, pasa-mi-te, n-au fost ei in stare sa voteze respingerea in mizeria deputatilor a proiectului aluia de lege. Au dat-o in dunga, poate nu se baga de seama si isi multumesc clonele de la UDMR. Iar cand a izbucnit scandalul, au uitat si de Chitac – senator si nu deputat, au scremut rapid o sedinta ca sa le arate prostilor care le sorb halena puturoasa, ce patriotu’ nationale sunt ei, adicatelea „mandri ca ie rumani”. Mascarada ordinara, coterie sulfuroasa cu fratiorii lor PSD-ist, botezati UDMR, iresponsabilitate crasa. Cat de prost trebuie sa fii sa-i mai crezi pe borfasii neamului stransi in banda scelerata PSD? Cat sa-i mai votezi!

PS : Stimez comunitatea maghiara din tara asta, o cunosc foarte bine si sunt convins ca e un castig pentru noi toti existenta ei aici. De aceea consider ca merita o reprezentare reala, efectiva si eficienta, or gasca imunda UDMR nu mai face de mult acest lucru. Practic UDMR-ul a devenit o clona a PSD, al carei unic scop sunt interesele sulfuroase, combinatiile toxice, actiunea abjecta, la adapostul unor sloganuri prafuite de care oricum li se rupe. Si asta pt. ca grija lor e exclusiva la matul propriu si nicidecum pentru comunitatea pe care nu o mai reprezinta de mult. E in putetea comunitatii maghiare sa scape de paduchii UDMR, cum e tot in puterea comunitatii romane sa scape de paduchii PSD. Trebuie sa ne despaduchem impreuna ca sa avem o sansa la normalitate.

Cat despre iesirea pe sticla a sefului statului … PAREREA MEA… Astăzi, Președintele Iohannis a greșit. Proiectul UDMR este inacceptabil, încalcă grav Constituția României și ar fi picat la CCR si dacă ar fi fost adoptat. Cat despre proiectul de lege … Intentionat sau nu , nu are rost sa-mi bat capul ( si nici voi) …. Preocupați mai mult să-și șteargă incompatibilitățile candidaților la locale și să-și treacă legile ticăloase, pesediștii cred ca AU UITAT de acest proiect. Au în rândurile lor mulți peremiști, astfel încât nu cred că au ajutat intenționat să treacă tacit acest proiect. În schimb, declarația de azi a Președintelui este dezamăgitoare și în contrast cu seriozitatea care îl caracterizează pentru că pune gaz pe foc în mod inutil pe un subiect foarte inflamabil, iar un președinte nu are voie să facă asta. Dacă mă înșel si președintele ar fi primit informații de la serviciile de informații cu privire la faptul că pesediștii „vor să dea Ardealul ungurilor”, trebuia să spună asta cu subiect și predicat și să sesizeze organele de anchetă pentru infracțiunea de trădare. Altfel, e gargară naționalistă ieftină, folosita ca element electoral în favoarea PNL. Și e trist, pentru că președintele trebuie să fie al tuturor românilor, nu al unui singur partid, trebuie să medieze, să nu creeze sau să accentueze conflicte. PUNCT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s