RAZBOI INTRE BINE si RAU….

 STILL A CONSPIRACY?

,,Întreaga lume este blocată. O lasam să se scufunde ? …..
Sunt multe care puse cap la cap pot sa dea o imagine a ceea ce se intampla acum. Nu este nevoie să vă panicați sau să vă temeți. Toată această problemă se rezolvă așa cum este”.

Atentie, sa nu faceti comentarii la adresa mea! Nu eu am spus cele de mai jos! E o parere , asa cum avem dreptul fiecare dintre noi. Daca aveti alte pareri … le respect … Dar …Va rog sa aduceti contraargumente, daca sunt serioase si solide autorului :

Harald MerslandWWG1 WGA

,, ,, ,,Întreaga lume este blocată. O lasam să se scufunde ? …..
Sunt multe care puse cap la cap pot sa dea o imagine a ceea ce se intampla acum. Nu este nevoie să vă panicați sau să vă temeți. Toată această problemă se rezolvă așa cum este.

…Începeți să ascultați informațiile de presă zilnice ale lui Trump si cititi printre randuri. Oare Trump va intra în istorie în săptămânile următoare???
Nu mă credeți? Efectuați cercetarea pentru dvs.
INCA GOOGLE NU E CENZURAT …. PUTETI SA CAUTATI URMATOARELE :
*** 5G este lansat în întreaga lume convenabil în același timp …
(Cercetarea efectelor asupra sănătății a 5G….. https://mindcraftstories.ro/index.php/2019/09/15/apocalipsa-5g-noul-episod-din-seria-istorica-a-miturilor-legate-de-tehnologie/)
Prințul Harry și Megan părăsesc familia regală.
(((((((( Aș dori și eu dacă aș afla că propria mea familie a omorat-o pe mama mea și ar fi fost închinati la satana si traficanți de copii…. https://www.capital.ro/meghan-markle-si-printul-harry-au-fost-alungati-motivul-real-pentru-care-au-plecat-din-marea-britanie.html)))))))))
* Prințul Andrew este acuzat pentru pedofilie și a fost extrem de apropiat cu Jeffrey Epstein.
(((((((Un pedofil condamnat…. https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/printul-andrew-al-marii-britanii-se-retrage-din-activitatile-regale-dupa-scandalul-sexual-in-care-a-fost-implicat-1219683)))))))))
Cercetare Insula Epstein, Bill Clinton ,Lolita expres
(dacă aveți stomacul puternic…… http://epochtimes-romania.com/news/fost-agent-al-serviciului-secret-ameninta-ca-va-dezvalui-detalii-legate-de-bill-clinton-si-lolita-express-ul-lui-epstein–268227)
***** Cercetare Pizzagate
(((((dacă vă puteți descurca….. https://www.incorectpolitic.com/pizzagate-intre-cosmar-si-realitate/))))) –– La prezidentialele USA , WikiLeaks ,,scapă” cateva documente care au expus-o pe Hillary Clinton pentru că este traficant de sex pentru copii (împreună cu Obama, Podesta și multe alte persoane aflate la putere) și șterge în mod convenabil peste 300.000 de e-mailuri și distruge un laptop și un telefon mobil pe care îl folosea în timp ce se afla la birou …
TRUMP ESTE ALES …… DE AICI INCEPE CONFLICTUL ,,BINELUI” cu ,,RAUL”
* Harvey Weinstein, cel mai mare germen de la Hollywood a fost în cele din urmă arestat pentru crime sexuale (un alt pedofil de elită) … dintr-o dată el primește „virusul” …?
* Prințul Charles și acum și Regina au în mod convenabil „virusul”, totuși regina a fugit din palat pentru a se auto-izola acum câteva săptămâni …?
** Toate preferatele tale de la Hollywood au brusc ,,virusul”…
((((((( Adrenochrome este aici subiectul tău aici, cercetează-l……..Adrenochrome-ul, conform Wikipedia, este un compus chimic ce se produce odată cu oxidarea Adrenalinei (epinefrinei). Sataniștii care conduc lumea din umbră iau această substanță de la sângele copiilor pe care îi omoară! Însă ca acest sânge să fie adrenalizat, copiii înainte de a fi uciși sunt speriați foarte foarte tare! Exista o similitudine între această substanță Adrenochrome și cel mai popular browser web din lume – Google Chrome (Adreno-Chrome), care printre altele are emblema celor 3 de 6 inscripționată oficial! Evident că asta înseamnă că cei ce se află de facto în spatele mega corporației Google au adus un tribut substanței respective și au plasat-o în orice calculator tocmai pentru ca mentalul colectiv să și-o însușească. Dar evident că se vor găsi unii profani care să zică că “e doar o coincidență!” aceasta similitudine macabră…… https://www.youtube.com/watch?v=cVU05Gap7yk ))))))))))))))))
** Bill Gates promovează vaccinurile și depopularea globală și deține în mod convenabil 15% din OMS (Organizația Mondială a Sănătății). Da, OMS este o afacere. Care este deținut și de George Soros și Rockerfellers. Nu le cunoști? Cercetarea acestora. (Această informație singură ar trebui să vă facă stomacul să se estompeze).
În prezent, Google este necenzurat și puteți accesa aceste informații. (INCA NECENZURAT)
În timp DACA sunteți interesat , continuați să mergeți pe „Adrenochrome” și începeți să urmați poteca …
Un lot Adrenochrome a fost făcut în Wuhan …
Câte s-au potrivit….. COINCIDENTA …?(Conectați punctele ?)
SUA au dislocat peste 30.000 de militari în Europa. „pentru antrenament”. ATENTIE …. FARA MASTI SAU VREUN PRODUS DE IGIENIZARE A MAINILOR…
Interesant..
600 de carteluri de droguri mexicane au fost arestate recent, unul dintre cele mai mari lovituri din istoria Statelor Unite … de ce nu am auzit despre asta?
Trump vorbește deschis despre acest lucru din ce în ce mai mult în comunicatele sale de presă zilnice, pe măsură ce zilele se derulează, vorbind despre câștigarea „războiului și abia menționând virusul real în ședințele sale„ Coronavirus ”.
298 de redevenți, miliardari, avocați și judecători saudiți au fost arestați recent pentru crime și corupție.
3 chinezi, inclusiv un profesor de la Harvard, au fost urmăriți penal pentru spionaj economic în urmă cu câteva săptămâni … ceea ce este extrem de relevant pentru Wuhan, Covid-19 și pentru tot ceea ce se întâmplă acum. Cercetează asta.
Trump a prăbușit Banca Federala , a cumpărat tot aurul și deține acum cheile creării unei noi monede. Alimentația și trezoreria au fost, în principiu, îmbinate, ceea ce înseamnă că Trump este acum președintele sistemului bancar global cu banii oamenilor. Nu Rothschilds, Rockerfellers, Soros, Goldman lista continuă … acestia sunt ISTORIE. Spre deosebire de multe țări ale lumii în care băncile centrale sunt proprietatea exclusivă a statului respectiv, în Statele Unite ale Americii, Federal Reserve System ERA deținuta de entități private. Trump a facut-o banca de stat.
Pentru ca acest lucru să fie posibil, economia trebuie să se prăbușească. Toată moneda coruptă trebuie să fie drenată. O blocare de 14-28 de zile este cea mai bună modalitate de a face acest lucru și o modalitate chiar mai bună de a re-distribui banii înapoi oamenilor pe baza subvențiilor guvernamentale, rambursări payg pentru afaceri și compensări … Ce ziceti …toate au un sens ? 99% din bogățiile lumii nu vor fi deținute de un 1% răi, lacomi și corupti.
Crede ce vrei. Luați ce vă spun cu un bob de sare … dar deschideți ochii dincolo de virus … și Doamne … faceți doar o cercetare! Totul se intampla ACUM …. CAT STAM IN CASA.
Zeci dintre cei mai puternici CEO ai lumii au fost ridicati. De ce? Apoi … Disney, Microsoft, Groupon și peste 1300 dintre cei mai buni CEO-uri au dispărut. Acest lucru a fost înainte de accidentul care te minte … de la ce au luat-o la fugă ???
Mii de arestări au fost făcute pentru trafic de copii, trafic de persoane și abuz sexual … dar mass-media nu vă spune că … ce ascund? Asistentele se adresează public vorbind despre faptul că tratează sute de copii în spitale chiar acum … nu pentru Coronavirus, ci pentru malnutriție, unele extrem de deformate și toate cu leziuni psihiatrice extreme cauzate de traume.
Se știe pe scară largă că există sisteme de tuneluri subterane (cercetare D.U.M.B) care au fost folosite de zeci de ani pentru a duce si maltrata persoane pentru sclavie sexuala și recoltarea de organe de pe tot globul. În prezent, o operațiune militară monumentală se duce în jos, condusă de POTUS ((((((((( https://ro.wikipedia.org/wiki/Președinte_al_Statelor_Unite_ale_Americii )))))))))) pentru a descoperi acești copii, a-i aresta pe cei implicați și a opri acest rău o dată pentru totdeauna.
Ceea ce vezi este un război. Un război invizibil pe care Trump îl ocupă în continuare …
Este un război între Trump și Serviciul său secret împotriva elitelor, bancherilor și mass-mediei corupte si mincinoase.
UN RAZBOI INTRE BINE si RAU.
Atenție la imaginea mai mare. Trump a arestat și a prins mai multe inele de trafic de copii și pedofili din lume … dar pariez că nu știai asta pentru că mainstream (mass-media finanțată de George Soros) arată că el este un moron ( tampit , imbecil , idiot , arierat mintal) …
Trump va intra în istorie în săptămânile următoare.
Nu este nevoie să vă panicați sau să vă temeți. Toată această problemă se rezolvă așa cum este necesar pentru Trump și echipa lui să înlăture corupții și puterea care v-a impozitat banii câștigați, v-a încărcat împrumuturile și cărțile de credit cu dobândă… ca sa trăim ca sclavi în sistem.
Veți vedea cum se cheamă unele nume mari, până la punctul în care nu doriți să credeți.
Oprah.
Ellen.
Obama.
Porti.
Clinton.
Podesta.
Hanks.
Madonna.
Gaga.
Lista continuă și continuă.
Dacă tot credeți că 9/11 a fost un atac terorist din partea lui Osama Bin Ladin, care a antrenat măgarii să zboare ca avioanele Cessna, care apoi a perfecționat magic avioanele Boeing și a zburat cu avioane de aluminiu în turnuri armate de oțel de 580 m, care s-au prăbușit ca o punte de cărți, ca să nu mai vorbim de turn 7 care era un bloc distanță…. etc.etc.etc…. Sunteți la un apel de trezire …
Unele dintre marile bănci vor intra în faliment, sunt deja în genunchi, impozitul pe venit va dispărea și elitele nu vor mai guverna pe tine sau lumea.
Nu mă credeți? Efectuați cercetarea pentru dvs.
Personal aș citi e-mailurile lui Clinton pe Wikileaks. După ce ați citit, veți crede restul. Mulți dintre cei mai puternici oameni sunt mai bolnavi și răi decât v-ați putea imagina vreodată.
Începeți să ascultați informațiile de presă zilnice ale lui Trump.
Citeste printre randuri””””.

#EnjoyTheShow : Tradus (aproximativ)si completat din : https://www.facebook.com/harald.mersland

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s