„Un OUG 13, ascuns şi mai grav” proiect Alina Gorghiu

Proiectul de lege al liberalei Alina Gorghiu – care le-ar permite infractorilor la pedepse de până la 7 ani de închisoare să-şi ispăşească pedeapsa la domiciliu in vilele cu piscina si teren de tenis

 Inițiatorii au fost aceleași grupări care au fost și in spatele OUG13
– au lucrat cu Gorghiu (prietena lui Ciordache) și cu Predoiu (apărătorul lui Savonea)
– ca sa păcălească lumea au spart legea in doua : una cu pușcăria de acasă. Alta cu brățările. Depuse in același timp, votate in același timp 

Fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall, a criticat vehement proiectul de lege pro-condamnaţi iniţiat de senatoarea PNL Alina Gorghiu, pe care l-a catalogat drept „un OUG 13, ascuns şi mai grav”.

„Infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei? Falsuri în înscrisuri? Infracţiuni electorale? Constituirea unui grup infracţional organizat? Infracţiunile contra sănătăţii publice, inclusiv cele nou introduse în Codul penal pentru prevenirea răspândirii coronavirusului? Serios? Pentru cine se vrea a fi această lege? Nu e ca şi cum celelalte infracţiuni prevăzute acolo ar fi mai puţin grave, dar le-am ales ca exemplu pe cele care se referă la flagelul care ne macină de ani buni şi care se numeşte CORUPŢIE! Acestea sunt infracţiunile cărora li se aplică proiectul de lege propus de d-na Alina Gorghiu, dacă trece”, a declarat Ana Birchall.

„Tabelul detaliat ca să se vadă clar aberaţia şi monstruozitatea acestei propuneri legislative! Un OUG 13, ascuns şi mai grav”, a adăugat Ana Birchall, prezentând imaginile de mai jos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s