Unde sunt banii ?

Cum sa faci campanii la tv pentru donatii, si pe facebook, toata lumea face provocari cu doneaza 2 euro… Pentru ce ma?

Unde sunt banii DONATI de firme luna de luna la CAS, unde sunt banii firmelor DONATI la stat in fiecare luna pe taxe si impozite, bani cu care nu sa facut nimic pentru noi decat pentru ei.
Dau pensii speciale pentru ce ma, pentru ce, pentru jegurile care nu au facut nimic toata viata, numa au stat pe banii nostri ?
Sa donez bani unui sistem da cacat, la care am COTIZAT toata viata si atunci cand am avut nevoie de el, am mers la SPITAL PRIVAT si am platit din buzunarul meu, sistem la care am platit luna de luna bani din salariul angajatilor si cand au avut nevoie de tine, i sa cerut taxa de 35 de lei pentru o adeverinta.
NU DONATI NIMIC, ca nu aveti la ce, din toata combinatia asta numita Covid 19 tot ei se vor imbogatii, imi spuneti voi mie ca nu sunt echipamente, Turcii si Chinezii produc de luni de zile pe banda rulanta tot ce vrei, nu au bani la buget sa cumpere si is cacati pe ei, de ce nu confisca averile la toti borfasii din parlament care au furat 30 de ani Romania.
BISERICA cea mai bogata institutie din Romania, ce faci ma Preafericitule tu cu atatia bani, ii duci cu tine? Pentru ce ii pastrezi?
EU NU DONEZ nimic pentru ca pe langa un copil de crescut, am doi parinti de ingrijit care dupa 42 de ani de munca au o pensie spectaculoasa de 1050 de lei.
Sa va fie rusine ma politicienilor de rahat ce sunteti, ca in afara de sa mintiti lumea nu stiti nimic da nimic, povestiti frumos la Tv pentru cei care pun botu la dumele voastre.

By : Pacurar Raul Dacian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s