Ce merita asemenea specimen ???

Probleme imense la spitalul Victor Babeș din Capitală, acolo unde autoritățile l-au internat pe fostul polițist confirmat cu coronavirus.

Acesta a fost internat la spitalul Gerota, cu probleme cardiace. Când a început să tușească și să aibă dificultăți respiratorii, bărbatul a fost întrebat dacă a călătorit în afara țării. A mințit, spunând că nu a ieșit din țară. În realitate, se întorsese în urmă cu câteva zile din Israel, acolo unde fusese într-o călătorie cu amanta.

Bărbatul a fost transferat imediat la spitalul “Victor Babeș” din Capitală, unde se află internat și în acest moment. Imediat după transferul său, spitalul “Dumitru Gerota” a fost închis, iar toate persoanele aflate înăuntru, de la pacienți la cadre medicale, au intrat în carantină.

Nici aici, bărbatul nu și-a schimbat comportamentul. Și-a dat jos masca în repetate rânduri și a început să tușească, ba chiar să scuipe în mod intenționat.

“Nu consideră că a greșit cu nimic, ba din contră. Nu se simte vinovat nici că a mințit, nici că și-a îmbolnăvit soția, fiul, nora însărcinată și nepotul. Nu este deloc politicos și nu a renunțat la tonul ridicat nici măcar atunci când starea dumnealui s-a înrăutățit puțin. Dacă i se spune să stea liniștit, răspunde cu marș­”, au dezvăluit surse din interiorul spitalului, conform impact.ro.

Bărbatul a îmbolnăvit peste 60 de persoane. Pe lângă faptul că au contactat virusul atât soția, cât și fiul, nora însărcinată și nepotul, alte 30 de cadre medicale de la ”Dimitrie Gerota” au fost confirmate până în prezent cu coronavirus. Bărbatul a luat o amendă de 4000 de euro și i s-a deschis dosar penal, riscând acum până la 2 ani de închisoare.

By : Gabriel Zamfirescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s