Virusul corona este răspunsul hybrid de război biologic nedeclarat din partea celor care le-au ,,pregătit” aliatilor NATO la exercitiu , o mica surpriză sau este doar … mama natura ? Oare ce este?

EUROPA ,,ÎN EXERCIȚIU DE RĂZBOI”. Dragi prieteni, am să prezint perioada aceasta cateva informații despre ce se întâmplă în cadrul exercițiilor NATO in Europa. Pentru a vă liniști și pentru a cunoaște modul în care decurge exercițiul militar de război, în opinia mea, mondial, precum primul si al doilea. Asadar, vă puteți simți astfel parte dintr.o experiență unică în viață, să sperăm, un război ce ar fi cuprins Europa Aliatilor Nord Atlantici împotriva Rusiei și ai susținătorilor acesteia, în opinia mea. În fotografie este Comandantul Suprem al Forțelor NATO, Generalul Tod D. Wolters. Cine își amintește, am avut plăcerea să îl întâlnesc la Roma, când am urmat Colegiul NATO. A fost o șansă de a fi în Europa și de a veni să ne vorbească o oră. Mi-a creat o impresie de om de luptă admirabil. În continuare o să vorbesc în informații și opinii de analiză. Pentru a fi foarte clar în gradele de comunicare.

Informația: este că în Europa se petrece aceste luni un scenariu NATO de război real, care este pornit în urma unei agresiuni asupra țărilor baltice din partea unui dușman. Opinie de analiză: este clar că dușmanul nedeclarat este Rusia și aliații săi. Informație: NATO are aliat principal în acest ,,scenariu de război” pe Marea Britanie. În fotografia din stânga este convoiul blindatelor americane care a intrat acum 10 zile prin granița Kołbaskowo, în Polonia, din Germania. Pe 3 martie trupele britanice au intrat in portul Antwerp, din Belgia. Pe 14 martie, portul Vlissingen din Olanda va fi plin de trupele americane și britanice. Trupele armatelor americane vor folosi orice drum național și tot spațiul aerian al Europei.

Informație: În România azi, ca și în Europa, totul oferă si o perspectivă ce pare ca o stare de război biologic, chiar dacă nimeni nu spune clar. Natura poate oferi și astfel de surprize.

Opinie de analiză: Nu este cert dacă acest Coronavirus a intrat vreo clipă ca posibilitate in planul Nato de contaiment al țărilor sau este ,,musafirul” nepoftit servit de către maeștrii războiului real hybrid de la Kremlin, de exemplu. Nu este cert ce rol joacă acum România în acest scenariu colosal al exercițiului de război care a adus în Europa cea mai mare forță de luptă americană din ultimii 25 de ani. Ted Walters spune că acest exercițiu de război ,,are ca obiectiv general să demonstreze abilitatea Statelor Unite să ridice și să transporte pe distanțe mari cea mai mare forță și cele mai multe divizii armate.”

Problema serioasă și gravă în opinia mea este următoarea: dacă pandemia corona virus a intrat în scenă de la natură, pune in noi condiții tot scenariul NATO, american, al exercițiului de razboi in desfășurare. Există riscul ca milioanelor de civili din toate națiunile să le fie limitate libertățile, un demers la limita încălcărilor drepturilor omului.

Dacă virusul corona este răspunsul hybrid de război biologic nedeclarat din partea celor care le.au ,,pregătit” actorilor Aliantei o surpriză la venire, guvernele se află într.o imensă dilemă, se ascund în spatele ,,pandemiilor” când de fapt este un curat atac de război hybrid nedeclarat. De la Georgia încoace, avem exemple de razboi cibernetic, dar nimeni nu il declară sau declară, de exemplu. Pur și simplu se întâmplă.

Ca idee, în programul NATO între 8 și 12 martie are loc segmentul de război electronic și exercițiile aferente, ghici unde? IN ITALIA …. Opinia mea, ca un om pro.Nato, este că un exercițiu de apărare nu trebuie să fie realizat pe spaima milioanelor de cetățeni europeni. Cert este că de la noua doctrină de securitate națională emisă de Generalul Gerasimov, definitia confruntărilor s-au schimbat.

By : Sergiu Mihalcea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s