Ceva se întâmplă, și este ceva ce nu putem controla. Dar putem încerca să avem grija de noi….

Geopolitica ??? Americanii îsi plimba si suplimenteaza soldatii prin toata Europa plina de contaminare… Nu amâna exercitiul militar , desi nu se stie cine a provocat pandemia . Ei , adversarii ipotetici sau mama natura. Și de ce este atata armata pe străzi.. Cu cine e lupta? Cu virusul sau oamenii ? E doar intimidare ? Sau ce ?
Ceva se întâmplă, și este ceva ce nu putem controla. Dar putem încerca să avem grija de noi. De ani de zile știm ca guvernanții noștri mint. Au mai făcut o odată. Toți suntem în același rahat. Încercati pe cât puteți sa stați cât mai izolati.
După cate am citit printre randurile comunicatelor, îmi dau seama că lucrurile s-au agravat și autoritățile chiar încearcă să-si mușamalizeze incompetenta , fiind depasiti de situatia ce va urma…. Oricum nici o metoda nu funcționează. Exista un număr de morți care….. trebuie sa se întâmple….

Sfatul meu, pentru cei care se pot izola, sa o facă, sa evite contactul uman cât mai mult, locurile publice, sa păstreze strict masuri de igiena. Nu de mâncare este nevoie, ci de suport auxiliar pentru susținerea sistemului imunitar. Sistemul imunitar se afla de a lungul tractului gastro intestinal (65%), organismul trebuie sa se concentreze pe lupta și vindecare, nu pe digestie. Și vorbesc foarte serios. Vitaminele și minerale sunt f importante, antioxidanți, zincul și vit C sunt foarte importante, hidratare, controlul temperaturii, mâncare mai putina, spre deloc, dar sa fie proaspătă, nu conserve, carbohidrați. Desi spun la Tv ca alcoolul medicinal e zero (Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel a explicat, la Antena 3, că spirtul medicinal nu folosește la nimic în lupta cu COVID-19) , vitaminele sunt zero ( experți avertizează că vitamina C nu are un efect atât de puternic), personal … nu-i cred. Au mai mintit odata foarte grav si de aceea simt ca ne mint si acum . CRED si eu ca vitaminele NU VINDECA …. DAR , ajută sistemul imunitar. Ne ajuta in lupta cu virusul . DECI …. se doreste sa avem un sistem imunitar cat mai slab ???

Eu aș spune în felul următor: e clar că o alimentație sănătoasă, așa cum încercăm să spunem mereu, ne ajută să avem un echilibru mai bun al organismului. Asta înseamnă că avem o imunitate mai bună, lucru care nu se face peste noapte. Sigur că o persoană care are o alimentație sănătoasă din care sa-si extraga vitaminele necesare , va rezista mai bine în fața bolilor infecțioase. O intrebare …OARE NOI , AVEM O ALIMENTATIE SANATOASA ???

Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine si prin asta . Si va asigur ca vom iesi mai puternici , desi … vom avea si pierderi dureroase. Dup-aia …o sa smulgem din radacini tot putregaiul asta din tara asta de care si-au batut joc canaliile si hotii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s