Pentru cei care au venit înapoi acasă – va inteleg…

Gândurile mele sunt la toți cei din diaspora care sunt in carantina. Sau in zone cu multe cazuri. Ne gândim mult la voi și va urăm mult curaj

Pentru cei care au venit înapoi acasă – va inteleg. DAR … E normal sa va ganditi ca ati putut lua virusul din zonele de unde ati plecat. Am doar o rugăminte. LA NOI E DOAR INCEPUTUL … Spuneti de unde ați venit și eventual…. 2 săptămâni in carantină și după mergeti acasă. Așa vă protejati familia, prietenii și pe toti cei din tara .  Suntem toți in aceeași barcă și trebuie sa ne susținem unii pe alții. Singurul lucru de făcut este SA RESPECTAM REGULILE. Așa putem scăpa de necazul prin care trecem… Spun toate astea fiindca stiti si voi , poate mai bine ca noi , in ce situatie este tot Sistemul . Si nu-i placut sa ajungi in conditiile si la discretia lui … O stiti …Si cred ca asta a fost una din cauzele pentru care ati plecat in toate zarile lumii. … Atât.

PS ….. NU va luati dupa cuvintele din postarile urate si injurioase la adresa voastra sau a celor care sunt infectati fara sa vrea. Autorii sunt ,,ciumatii” care vor sa ne invrajbeasca.  

PPS…… NU doar Italia are infectati si nu doar din Italia se intorc romani acasa ramasi de azi pe maine fara servici sau obligati de imprejurari , iar daca vin din tari infectate nu inseamna imediat ca sunt infectati! Ca mint de frica sa nu-i bage in carantina asta este intradevar o problema care tine de moralitatea fiecaruia. Faceti un exercitiu simplu: Imaginati-va o secunda, ca voi sunteti una din persoanele care vin inapoi in tara dintr-o tara infectata, deci imaginati-va in pielea lor si apoi jurati cu mana pe biblie ca voi nu ati fi facut la fel! 

2 gânduri despre „Pentru cei care au venit înapoi acasă – va inteleg…

 1. Pai tocmai asta e problema, că mulți din diaspora ascund faptul că vin din Italia și nici nu vor in carantina.
  Vin in România la un sistem medical pentru susținerea căruia nu au contribuit.

  Apreciază

  1. Toate cazurile de coronavirus din Romania se datorează celor din diaspora, care au infectat medici și rude, cu excepția celor din cauza fostului polițist care a fost în Israel.
   In 2015 la Colectiv, lumea ștergea pe jos cu sistemul medical romanesc, astăzi vin „italienii” să se trateze acasă, deși contribuții la Sănătate nu au plătit, dar lasă că au euroi sa de-a șpagă la medici și să le ia fata celor din tara.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s