Vela și Costache au facut ceva pentru oamenii care, pe mandatul acestui guvern, au murit cu zile prin spitalele de stat?

Înduioșat, deci, de soarta doamnei Sorina Pintea, domnul ministru Vela schimbă regulamentul MAI privind încătușarea. Îmi pare rău, dar nici Carmen Dan nu și-a permis să meargă așa de departe.
=1= Acest ordin, dacă va intra în vigoare, va fi o uriașă sursă de corupție și de favoritisme, de care vor beneficia VIP-urile care au furat la greu din banii statului, nu nefericiții care au șterpelit o găină – metaforic vorbind.
=2= Cam câți nefericiți zac prin beciurile de la Interne, bolnavi, dar, fiindcă nu sunt niște politicieni corupti, nimănui nu-i pasă de soarta lor?
=3= Au intervenit domnii Vela și Costache pentru oamenii care, pe mandatul acestui guvern, au murit cu zile prin spitalele de stat? Că de murit au murit destui. Exceptând cazul pacientei incendiate, de la Floreasca, unde, de fapt, nu s-a luat nici o măsură, Beuran fiind arestat la domiciliu pentru șpagă.
Nu știu, cred că a venit momentul ca domnul Ludovic Orban să ne lămurească cam care e agenda acestui guvern. De o vreme, primim tot felul de bobârnace, ăștia de am stat ca proștii în stradă pentru statul de drept. Cu Chirică, cu Thuma, cu Cherecheș, cu Pintea…Poate domnul Vela a avut mandat să ne explice clar ceea ce nu doream să pricepem.

By : Mircea Marian

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s