Cu scuze pentru deranj și dobândă

 ELIBERATĂ din arest de judecătoarele Risantea Găgescu și Corina Mîndrilă, care iubesc pe infractorii-gulere albe și îi detestă pe procurorii care prea își fac treaba (ex.: Gagescu l-a achitat pe baronul PSD Nicușor Constantinescu; Gherghisan i-a dat 4 ani cu suspendare lui Mazăre pt prejudicii de peste 114 milioane de euro)
Premii peste premii pentru eroica fapta a fostului ministru al Sănătății Sorina Pintea de a lua mită!

Potrivit legii, un arestat preventiv nu are voie să dețină telefon mobil, dar Sorina PINTEA a fost filmată vorbind la telefonul mobil în timp ce se îndrepta spre sala de judecată. Polițiștii păreau servitorii ei, erau umili, de parcă ea mare demnitar!
Veselă, mergea țanțoș de parcă a lua mită e o faptă eroică.
Nici nu-i de mirare, când ministrul liberal de Interne, VELA i-a luat apărarea, iar polițiștii care au dus-o cu cătușe sunt cercetați disciplinar!

„Nobilii României” au dreptul eroic de a lua mită , iar cei prinsi în flagrant cu MITĂ sunt deasupra legii, deasupra Constituției! Au numai drepturi, pe când noi, plătitorii de taxe și impozite, avem doar obligații!

Iar …cireasa de pe tort …. ajunsa acasa minune , s-a isanatosit instant si a declarat ca vazand sprijinul populatiei cand ea era in arest , o sa candideze ca primar in Baia Mare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s