Sa le respectam…demnitatea? Dar ele si-o respecta? Dar ele ne respecta ???

Muierile astea isi terfelesc demnitatea cu fapte reprobabile si pe urma ne impun noua , cica , sa le respectam…demnitatea! Dar ele si-o respecta? Dar ele ne respecta ??? Sunt niste lipitori arogante care traiesc pe spatele poporului. La puscarie . Sa plateasca pentru ceea ce au facut.

Citat :  „Pe lângă lege, trebuie să existe şi omenie. Pentru că noi, ca societate, suntem datori cu omenie unii faţă de alţii . Acest comportament al organelor abilitate faţă de Sorina Pintea e inacceptabil. Ea a fost pusă într-o situaţie umilitoare, degradantă, în condiţiile în care e doar acuzată, nu şi judecată sau condamnată” –> Viorica Dăncilă

Articolul 16 din Constituția României.
Art. 16 – Egalitatea în drepturi.
(1) Cetățenii sunt egali în faţa legii şi a autorităților publice, fără privilegii şi fără discriminări.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege.

Cine încalcă legea trebuie să suporte consecințele, nu să fie cazat la Intercontinental sau la Ambasador. Dacă am face excepție pentru ,,doamna” Pintea asta ar fi discriminare față de ceilalți arestați.
Câți alții dintre cei arestați sunt bolnavi și nu beneficiază de intervenția Miniștrilor de Interne și ai Sănătății în funcție?!
Din punct de vedere pur uman o compătimesc , dar ca poilitician și funcționar al statului,trebuie aspru judecață si pedepsita. Cand a facut ceea ce a facut trebuia sa se gandeasca si la consecinte.

Pe de alta parte  acestea pot fi „manevre” intentionate : expunerea catuselor/impingere/inghesuiala/plimbare zilnica la spital/refuz mancare….exact ca Oprescu devenit brusc ultrabolnav dupa arestare , cica , isi dadea singur injectii. Si pe fondul acesta…… plasare in arest la domiciliu….ca si asta stie multe si trebuie „salvata”?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s