Ce țeapă uriașă au dat chinezii întregii lumi… coronavirusul

Te interesează adevărul despre Corona virus ? ? ? . . . .
Și despre măștile importate din China. . . .
Fi atent:
… În zile trecute, China a doborat orice record, absolut totul, a câștigat 20 de miliarde de dolari la prima stire și a achiziționat aproximativ 30% din acțiunile companiilor care aparțin Occidentului în China! Xi Jinping comunistul de stânga i-a întrecut pe europeni și pe democrații americani deștepți. A jucat un joc minunat în fața ochilor întregii lumi. Din cauza situației din Wuhan, moneda lui Juan a început să scadă, dar banca centrală chineză nu a luat nicio măsură pentru a opri acest accident.
Au existat, de asemenea, multe zvonuri conform cărora China nu avea măcar măști suficiente pentru a lupta împotriva coronavirusului. Aceste zvonuri și declarația lui Xi Jinping potrivit căreia este gata să-i protejeze pe locuitorii Wuhan prin blocarea frontierelor a dus la o scădere accentuată a prețurilor la acțiuni (44%) în industria tehnologică și chimică din China.
Rechinii financiari au început să vândă toate stocurile chinezești, dar nimeni nu a vrut să le cumpere până nu au fost devalorizate complet.
Xi Jinping – A făcut o mișcare măiastră în acest moment, el așteaptă o săptămână întreagă și zâmbește doar la conferințele de presă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic special.
Și când prețul a scăzut sub limita admisă, a dat ordin să cumpere TOATE acțiunile de la europeni și americani deodată! Atunci „rechinii financiari” și-au dat seama că fuseseră păcăliți desproprietariti și faliți, dar era prea târziu, deoarece toate acțiunile trecuseră în mâinile Chinei, care momentan nu numai că câștigă 2000 de miliarde de dolari, ci obțineau pe moca, cea mai mare parte a acestora înapoi devenind actionarul majoritar al firmelor construite de europeni si americani. Acțiunile în companiile lor de acum, și asa au devenit proprietari ai industriei grele de care depind UE și America, așa că de acum, prețul este stabilit de Partidul Comunist Chinez!
Veniturile companiilor lor nu mai depășesc granițele chineze, ci rămân în casă la ei, și păstrează si toate rezervele de schimb chinez și rezerve de aur!
Așadar, „rechinii financiari” americani si europeni s-au dovedit a fi proști și în câteva minute chinezii au strâns majoritatea stocurilor lor, din care acum obțin mii de miliarde de dolari în câștig! Nu a existat niciodată o operațiune atât de mare și o mișcare atât de genială în istoria bursei!
Despre virusul corona. . . Și măști importate din China … SAH MAT

By : Mihai Grigore

28 de gânduri despre „Ce țeapă uriașă au dat chinezii întregii lumi… coronavirusul

 1. S-a profitat mult despre acest haos. Doar ca adevarul pornirii panicii s-ar putea sa fie altul. Ori America si-a reglat contul, pentru ca ajunsese China mai sus economic decât Statele Unite… Ori o acțiune fatală ce ar putea fi provocată de Tehnologia 5G. Cam in tarile unde a fost acceptata această tehnologie, au fost morți dând vina pe Coronavirus. In celelalte țări, cei care au fost suspecți, s-au vindecat. Un lucru se vede, populația globului trebuie decimată si se recurge la tot felul de metode.

  Apreciază

 2. Sursa ? Numele firmelor acaparate de ei ?
  FakeNews ! Altceva mai stii ?
  In tot articolul tau nimic concret. Ai scris aici ce ai visat azi noapte. Astia care inteleg cum functioneaza sistemul financiar si economia mondiala nu înghit tampenia scrisa aici.

  Apreciază

 3. Este ceva obișnuit la calamități naturale și război. Nimic nu se pierde, totul se transferă 🤔 Acum au câștigat chinezii. Data viitoare vor fi alți norocoși 😂. Ce-o fi, cine câștigă, nu e esențial pentru muritori ca noi, doar să treacă nebunia asta.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Frumoasa poveste, daca autorul poate da un exemplu sau doua concrete de companii care au fost „rascumparate” in felul asta de chinezi mai ca l-as crede, altfel, cum zicem, o frumoasa poveste.

  Apreciază

 5. Informatii neverificate , nedovedite prin nimic , fakenews, Nu este absolut nimic adevarat.Care agentie prestigioasa de stiri a mai publicat asa ceva ? Aduceti date cand mai publicati asemenea aberatii , care companie , care indici bursieri , care actiuni au fost luate pe nimic de chinezi ? Baliverne.Un demers jurnalistic nu arata in felul asta …asta e un fals.

  Apreciază

 6. Da e o manevra mondiala si ce usor pun botul toti ,cum e posibil asa ceva ,uite ce pot face cu internetul si mas media lor.cat de usor e sa prostesti lumea.lasati restrictiile si izolarea la domiciliu,si cautati un vaccin ptr virusu asta,sau terminati cu prostiile lasati lumea in pace ca oricum murim odata fiecare la rindul lui cu virus sau fara,

  Apreciază

 7. E o făcătură! Daca acest minunat „virus” cum il numiți voi, de ce daca e virus nu sa răspândit din China luând fiecare tara la rând? Și de ce tocmai din China a sărit fix in Italia?! Ei la începutul anul erau într-un război financiar, acum de ce nu se mai aude nimic despre asta?! Nu credeți ca „virusul” asta e produs chiar de ei , sa castige bani pe urma asta?! Prea mulți fraieri in ultima vreme!
  1-0 China- România (europa)

  Apreciază

  1. DRAGII MEI, DUPA CONSTATARILE MELE BAZATE PE STUDIU FACUT ZILNIC AL VIETII SUB REGIMUL COMUNIST NU POT SPUNE NIMIC BUN REFERITOR LA ACEST REGIM DE TRISTA AMINTIRE.

   Apreciază

 8. Slava Domnului ca am dat de voi! Am insistat pe langa prietenii mei ca totul e supraumflat ca sa ne sperie, dar nu m-au crezut. Pe cand inchidem bilutza ?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s