Călin-Constantin-Anton POPESCU-TRĂDICEANU : toti ai mei racolati in PNL

”Consultările făcute în grabă și ieșirea președintelui la scurt timp ne pune în situația să credem că aceste consultări au fost mai mult de fațadă (…) Avem același tipar, același mecanism care a fost respins la Curtea Constituțională”

Tradiceanu : „Sunt profund dezamăgit de alegerea președintelui tot din partea unui partid aflat pe topogan și lipsit total de valori. Eu nu m-aș fi autopropus ca premier precum domnul Ponta, dar l-aș fi putut oricând propune pe un om valoros, credincios și cu frica lui Dumnezeu, precum este domnul Vosganian Varujan. Altfel avem exact același tipar respins deja de Curtea Constituțională! Nu mă gândesc decât la coronavirusul care riscă să ne afecteze pe toți datorită superficialității cu care președintele a făcut consultările, fără să ne acorde atenția cuvenită nici măcar nouă”.

Trădiceanu: ”Sunt neplăcut surprins pentru că mă așteptam ca președintele să facă o propunere pentru ieșirea din criză, nu pentru adâncirea ei.”

„Având în vedere încălcarea flagrantă şi vădită a acordului politic pe care l-am semnat cu domnul Orban înainte de învestirea sa ca prim-ministru, în luna noiembrie, şi care prevedea în mod explicit că sunt interzise racolările de parlamentari, aleşi locali şi alţi membri între partidele noastre, nu mai putem să îi acordăm încă o dată încrederea. Deci nu se poate conta pe votul nostru pentru susţinerea unui alt guvern format de PNL”, a spus liderul ALDE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s