O vorba din popor spune: ,,Gura bate Kwrw”…

 Raspunsul CCR dupa monumentala gafă mediatică a premierului desemnat Orban II, prin care spunea că parlamentarii PNL vor vota împotriva guvernului propus de el (la ce i-o fi trebuit să-i scape un atare porumbel ?)

CCR: „Desemnarea candidatului la funcția de prim-ministru trebuie SA AIBA CA SCOP asigurarea coagulării unei majorități parlamentare în vederea formării unui nou Guvern.”

Fostul președinte al CCR , Augustin Zegrean, spune că Ludovic Orban A GRESIT ENORM facand monumentala gafă mediatică  atunci când a anunțat public că ARE CA SCOP obținerea unui vot împotrivă astfel încât să se ajungă la anticipate.

Augustin Zegrean: CCR nu a contestat in decizie faptul ca Iohannis la numit premier si a doua oara pe Ludovic Orban. „În principiu, președintele POATE SA NUMEASCA ACEEASI PERSOANA care a fost demisă prin moțiune de cenzură să formeze din nou guvernul CU CONDITIA că acea persoană SA DOREASCA SA PRIMEASCA VOTUL DE INCREDERE și să meargă mai departe pentru că textul 103 din Constituție așa este gândit în ideea de a evita crizele sau în momentul în care apar crizele să se poată rezolva, să meargă țară înainte”.

Orban si pnl-ul in stilul marilor invingatori , s-au crezut pe cai mari si au tratat superficial obstacolele psd-istilor. S-au auto-accidentat . Aia nici nu era asa mare bai , dar au si cazut intr-un mare rahat. Dupa cum a raspuns Iohannis unei ziariste … sansele pentru alegeri anticipate au scazut sub 50%. Asta inseamna sa te bati cu caramida in piept. Sau vorba aceea din batrani … gura bate Kwrw.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s