Furturile până in 100.000 euro au primit Legalizarea Senatului

Furturile până in 100.000 euro au primit Legalizarea Senatului

Hoții, tot cu hoții! Dar, nu vorbesc nimic de eliminarea imunității parlamentare și confiscarea averilor ilicite în ultimii 30 de ani! Justiție făcută de oamenii cumpărați cu pensii speciale și salarii nesimțite!

Dupa cum a fost adoptat Luni de Senat Legea pentru modificarea si completarea art. 10 din Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale , daca prejudiciul este mai mic de 100.000 de euro si este achitat integral, se poate aplica pedeapsa cu amenda.
“In cazul savarsirii unei infractiuni de evaziune fiscala daca, in cursul urmaririi penale sau al judecatii, la primul termen de judecata, prejudiciul cauzat este acoperit integral, iar valoarea acestuia nu depaseste 100.000 euro in echivalentul monedei nationale, se poate aplica pedeapsa cu amenda.
Daca prejudiciul cauzat si recuperat in aceleasi conditii este de pana la 50.000 euro, in echivalentul monedei nationale, se aplica o actiune administrativa care se inregistreaza in cazierul judiciar”, arata proiectul amendat si adoptat luni de Senat, conform Agerpres.
Textul actual prevede ca, “in cazul savarsirii unei infractiuni de evaziune fiscala prevazute la art. 8 si 9, daca in cursul urmaririi penale sau al judecatii, pana la primul termen de judecata, inculpatul acopera integral pretentiile partii civile, limitele prevazute de lege pentru fapta savarsita se reduc la jumatate”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s