Armata de postaci psd-isti pe retelele de socializare

,,În mod impartial , jurnaliștii au datoria de a prezenta opiniei publice informații de interes public, inclusiv despre ministri. Dar, consider că un act jurnalistic trebuie să se bazeze pe acte și fapte, prezentate pe cât posibil imparțial și responsabil, nu pe concluzii prestabilite și elemente însăilate doar pentru a confirma respective concluzii deja trase”... Victor Costache

Trist este ca mai sunt si ,,jurnalistii de partid”, mai precis ai psd-ului , care atunci cand primesc ordin ataca si manjesc pe oricine din ,,tabara adversa” , indiferent daca acel om este un om onest , care nu are nimic de ascuns , care e capabil si munceste cu pasiune si in tot ceea ce face dovedeste oricui ca este de buna credinta.

Iar cel mai trist este ca atunci cand nu au ce sa-i impute , incearca sa fabuleze ineptii , iar apoi pun in functiune armata de postaci psd-isti pe retelele de socializare. Ce m-a determinat sa fac aceasta postare , este ca au sarit ca lupii pe doi ministri care vor si si fac reforma in ministerele lor. Prima data au atacat pe Victor Costache , dar neavand cu ce sa-l atace din viata personala , fiindca a profesat inafara tarii , l-au atacat pe partea profesionala , cica este in conflict de interese fiindca opereaza in weekend , pe cand el , ca sa fie sigur ca nu face ceva ilegal , a consultat inainte Agenția Națională pentru Integritate , care i-a dat unda verde .

Acum … am vazut ca sar sacalii pe Violeta Alexandru si negasindu-i nimic pe partea profesionala o ataca murdar in viata particulara. Se pare ca daca au asmutit postacii pe ea , isi face treaba bine si le tremura fundul la putorile , psd-istii si pilele angajate in ministerul condus de ea. O acuza cu niste termeni aiuritori …. ca este o adepta a casatoriilor gay , activista , ong-ista de meserie , sustinatoare vehementa a homosexualilor , prezenta constant la parada ,,Gay pride” si posteaza fotografii alaturi de Remus Cernea spunand ca este aceeasi prezenta imorala si doar coafura e schimbata de cand e ministru.

Iar acum am sa-i intreb pe jalnicii postaci psd-isti ….

 Ați mânca pâine făcută de cei doi brutari negri din Sri Lanka? Că vad ca nici udmr-istii nu vor. Asa jalnici sunteti mai postacilor comunisti ? Ea este unul din cei mai capabil ministri din tot guvernul actual. Nu va convine fiindca vă scoate din hibernare si va pune la munca putori si pile psd-iste ? Pe voi … postacilor, va intereseaza sau vă pasă ce face la locul de muncă sau ce face în timpul liber, acasa sau în pat? Desi nu e cazul sa vorbim fizic in cazul ei ci doar despre educatie si convingeri , va intreb : Câți savanți, câți oameni celebri, câți cântareți mari au fost ,,pe invers”. Va interesat ce fac pe scena sau ce fac in pat? Le-ați fredonat melodiile? Nu va dau exemple din muzica internaționala (Freddy Mercury, George Michael, etc) , fiind psd-isti , precis n-ați auzit de ei, dar va întreb…de ,,preotul” Pomohaci? Îi ascultați melodiile daca e cum e ? Vă plac? Sau nu. Mergeti la biserica ? Ascultați cuvântul Domnului din gura unor popi? Va inchinati lor ? Le sarutati mainile si moastele ? De ce ? Stiți câți din conducerea bisericii noastre sunt ,,pe invers” si turnatori la Securitate? Dați o căutare pe Google si va convingeti. Așa ca… NU dați cu pietre si nu judecați pe nimeni fara sa știți adevărul. Resetati-va valorile si nu lasati psd-ul , BOR si Latrina3 sa va tina sclavii lor , ca sa o duca ei bine. TREZITI-VA fiindca va nenorociti si va alungati copii din tara.

PS : Nu pot intelege cum inca 3 miloane si ceva mai pot vota psd-ul
PPS : Violeta Alexandru este măritată și are un copil

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s