„Ecologia lu’ Pește” e doar o mare minciună umflată cu pompa….

Hai că s-a făcut rahatul praf! O eroare a facebook a dezvăluit că postările Gretei Thunberg sunt scrise de tatăl ei, Svante Thunberg, și de un indian – Adarsh Prathap – care e delegat la ONU al Climate Change. Fătuca e responsabilă doar pentru isteriile publice, de restul ocupându-se „ăi bătrâni” împreună cu sponsorii care-i păpușează.

Și uite-așa, încă odată se dovedește că toată „ecologia lu’ Pește” e doar o mare minciună umflată cu pompa, menită a servi intereselor corporatiste. Dacă n-ar fi așa, ar trebui s-o văd pe Greta tăvălindu-se pe la Coca Cola și Pepsi pentru a protesta împotriva utilizării plasticului. Chiar așa, de ce nu se interzice utilizarea ambalajelor de plastic? Sunt tare curios cum ar mai căra populimea sticlele de cola de 2 kile. De ce nu se interzice vânzarea preambalată a alimentelor de bază gen lapte, zahăr, sare, mălai, făină s.a.m.d.? De ce nu se iau măsuri simple care să termine cu adevărat isteria ambalajelor?

Știți singuri răspunsul! S-ar duce naiba toate afacerile făcute pe spatele prostiei omenești și umflate cu pompa. S-ar alege praful de supermarketuri și comerțul ar reveni la statutul pe care l-a avut întotdeauna.

Hai Greto, hai Svantule, hai Ardashule, vă e frică de adevăr, ticăloși mici? Păi dacă s-ar face ecologizare pe bune s-ar duce dracu’ fondurile pe spatele cărora parazitați voi!
Sursa : Dan Diaconu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s