Cum lasa CSM, forul suprem al magistratilor din tara, pozitia internationala pe ,,mana” avocatului „p**** ma -sii/cacat”?

Pe 20 ianuarie, la Curtea de Justitie a Uniunii Europene vor fi puse in discutie modificarile legislative facute de coalitia PSD-ALDE in cazul Legilor Justitiei. Este vorba, despre Sectia speciala pentru investigarea magistratilor (SS)

CSM face pur si simplu un atentat la imaginea externa a Romaniei si a magistratilor romani (care in mod cert este rezultatul stilului instaurat de Lia Savonea) , desemnand sa-l reprezinte , pe avocatul Radu Chirita, un personaj cu iesiri publice condimentate cu obscenitati in directia institutiilor UE.

Reproduc cum dl Chirita considera sa se exprime in spatiul public. Citatul este de pe blogul domniei sale:

„Ieri, am trait anticoruptia citind MCV-ul. Mi-e rau. Vreau neaparat sa stiu cu cine or vorbit expertii vietii de la Bruxelles. Vreau sa stiu ce grade aveau aia.

Vreau sa stiu cum p**** ma-sii poti sa spui ca Kovesi e nevinovata inainte de orice judecata, pentru ca pe vremuri pentru afirmatii de genul gemea MCV-ul de recomandari si CSM-ul de comunicate, cum dracu’ sa sustii implicarea serviciilor secrete in justitie si sa fii european.

Cum dracu, ba? Ati luat-o razna de tot? Inteleg ca sunteti o chestie politica, inteleg ca nu va place pesedeul, inteleg ca va place de Kovesi. Dar nicio limita? Nicio decenta? Cum cacat sa lauzi ANI care nu face nimic de ani de zile? Cum sa iti permiti sa lauzi Curtea de Apel Suceava care refuza sa aplice deciziile CCR pe care le consideri ca fiind proaste? Cuuuuuuuuuuuuuuuuum?”

Cum lasa CSM, forul suprem al magistratilor din aceasta tara, pozitia internationala pe ,,mana” avocatului „p**** ma -sii/cacat”? Cum este posibil ca CSM-ul sa-si lase pozitia oficiala internationala intr-o chestiune de maxima importanta la latitudinea unui astfel de avocat ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s